ale co jest zlego w polskim hip hopie? moze wedlug was powinni sie zaczac ubierac w drogie futra, zakladac zlote lancuchy na szyje i spiewac o byle czym tak jak w amerykanski raperzy?;s
amerykanski hip hop w wiekszosci jest zamulony... dlatego tylko niektore kawalki mi sie podobaja, reszta nie... a eminem wlasnie odbiega od tego stwierdzenia i jego kawalki sa dosc rytmicznie zlozone i nie sa zle, chociaz ostatni smack that... sux. ale starsze kawalki eminema sa ok. snoop dogg teraz wymiata swoim "vato" z b-realem ;d tez dobry kawalek. crazy frog i holy doly sa do dupy w ogole, ale mogliby dac jakis dobry trance typu c-boola itp :P
soad lipny, reggae i dancehall fajne, sean paul itd ;d przyjemny pop jest neutralny dla mnie, a ciezkiego metalu to nawet tam nie chce widziec ;d a jakby dali polski hiphop zamiast amerykanskiego do gta to moze ta gra nie bylaby zaliczana do kategorii 18+ bo i tak by nie wiedzieli o co chodzi ;d
hahaha ale ***lniety czlowiek ;d coz za metamorfoza, najpierw potulny a za chwile sie denerwuje ze go przyjales do klanu bez testu, dziwne ze "twoimi starymi" nie zaczal rzucac :P
hahaha, przedostatnie zdanie najlepsze ;d btw ta misja nie jest trudna, co wy za glupoty gadacie... ale rzeczywiscie, masz racje, ja nigdy nie dawalem nikomu zeby mi cokolwiek w grze przeszedl, a jak mi juz to przeszedl bo byl gosciem u mnie w domu albo cos to potem gralem od momentu w ktorym skonczylem ;d
Obecnie forum przegląda 49 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 49 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami