hmm jak czytalem jego posty od razu sobie skojarzylem ze to ten fala ze starego forum, co prowadzil san andreas x files club czy jakos tak. just cause to podobno dobra gra, pod wzgledem technicznym jest lepsze od gta, ale gta sa ma wiecej tych ***l od ktorych przyjemniej sie gra. i porownywanie tego jest bez sensu, bo gta sa na konsole bylo juz w 2004 roku a just cause dopiero wyszlo.
mafia jest duzo lepsza od gta pod wzgledem fabularnym, a gta ma wiecej mozliwosci... i oczywiscie muzyke mafia ma bardzo klimatyczna. a la noire raczej tej gry nie przebije, pomijajac grafike i mozliwosci
tommy, kiedy zobaczylem post devilisha a twojego jeszcze przegladarka mi nie siegla to od razu chcialem napisac posta podobnego do twojego ;d a filmiki sa (moim zdaniem) dobrze zmontowane i ciekawie przestawione
mowiac jak najbardziej szczerze, CHCIALBYM, aby nastepna czesc gta byla w zsrr! ;d 0 ironii. zeby metzen nie plakal... la noire moze i bedzie dobra gra, ale sama grafika nie wystarczy, zwlaszcza w tych realiach
te trabanty byly chyba przenosnia ;d tommypl, jak mi sie nie podoba to skomentuje ze mi sie nie podoba, bo skoro mozna pisac ze cos sie podoba to czemu w druga strone juz nie mozna?
tak, tak, grafika z trailera napewno bedzie identyczna jak ta w grze, yhym... ale wy sie podniecacie. co z tego ze bedzie lepsza grafika niz w godfatherze? po pierwsze, kto powiedzial ze w godfatherze byla dobra grafika? tam dobra jest tylko grafika postaci a reszta brzydka. a po drugie, czas premiery tych dwoch gier jest bardzo duzy, wiec co to za porownanie? ok, porownajmy kompy terazniejsze i te sprzed dwoch lat, bo w kocnu to jest sprawiedliwe ;|
glosowalem na sdra, ostatniego normalnego. nie chce mi sie komentowac wszystkich, tylko napisze ze najmniej lubie grzeska bo ";o xo ;O :O xO ale jestem elo, napieprze sobie jeszcze troche glupot i bedzie lans ;o xo ;O :O xO"
Obecnie forum przegląda 72 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 72 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami