ten "pseudo pro sarkazm" ktory wedlug ciebie ubliza twojej godnosci (bo uwazasz ze jestes dla mnie czyms w rodzaju autorytetu LOL) nie pisze sie sam tylko przeze mnie, i teraz jest EOT
ee mi sie max payne za bardzo nie podoba, niby fajna gra, fajne mozliwosci ale ja sie przy tym nudze ;| a do tego wtedy kiedy w to gralem (dosc dawno) byly lepsze gry, np mafia, ktora miala duzo lepsza fabule niz max payne
zazwyczaj najnowsze jest najlepsze i tu ta zasada nie zostala zlamana, tzn patrzac w sposob czas-jakosc to moze i gta 3 jest najlepsze, ale patrzac na to tak, ze czas wydania gry sie nie liczy to gta sa ma najwiecej mozliwosci wiec jest najlepsze
ta, w australli jest zakaz sprzedawania gry z 50 centem, tej, moznaby powiedziec dziecinnej platformowki ;d tam jest tylko duzo krwi i noze pod zebro czyli to moze jarac tylko osoby ktore nie spelniaja wymagan wiekowych, ktore dziwnie zostaly wycenione na 18+ ee
ale migacze zeby byly takie jak w gataway czyli ze jakims klawiszem aktywujesz prawy badz lewy migacz, a nie tak ze jest automatycznie przypisany do skrecania (jak w mafii)
a ja nie rozumiem o co chodzi w tych rpg-ach niekomputerowych ;d tzn nie wiem czy to sie koscmi rzuca czy cokolwiek innego, nigdy sie tym nie interesowalem
jezeli ta postac po lewej to umberto robina, to na 99% nie bedziemy sie w niego wcielac podczas gry, bo jeszcze zadna okladka gta nie ukazywala glownego bohatera