no niby fizyczne ale mam dokladnie to co on, ze wkladam plyte i naped mi pokazuje ze jest plyta, klikam zeby ja otworzyc i pisze zeby wlozyc dysk do stacji dyskow ;d
wlasnie wiem ze moze zdarzyc sie tak ze naprawianie starego napedu po prostu minie sie z celem, bo wydajac pare zloty wiecej moge miec nowiutki, z gwarancja itd... wyprobuje sposob wafla
wiem ze teraz napedy optyczne nie sa drogie, a naprawiac go to raczej sie nie bedzie oplacac bo to tez beda koszty okolo 2 dyszek wiec... a gwarancji nie mialem bo mi sie ***a nie chcialo isc i jej podbic ;| ale pech, moze sie kiedys obudzi ;d
nowego raczej nie mam zamiaru kupic (no, ostatecznie, jak juz sie upewnie to pewnie kupie...) a ta plytka pekla leciutko, ulamal sie jedynie malutki kawalek, ze naprawde watpie zeby on cos uszkodzil wiec sie dziwie ;|
tommypl -> nie czyta mi niczego, po prostu wkladam a on wydaje odglosy jakby sie z nia silowal ;d
to tak... mam dosc nowy naped optyczny (niewazne ile konkretnie go mam, wazne ze dzialal bardzo dobrze :P). mojej siostrze pekla w nim plytka wiec go rozkrecilem, wyjalem co zostalo i poskrecalem... niby wszystko ok tyle ze teraz nie wczyta zadnej plytki... np wkladam plyte z gta3, cos tam stuka i wydaje dziwne odglosy (wczesniej takich nie bylo), pare razy w niedlugim czasie probuje wczytac plyte ale oczywiscie mu sie nie udaje i juz po krotkiej chwili zielone swiatelko po zewnetrznej stronie napedu symbolizujace wczytywanie plyty gasnie... czy ma ktos pomysl jak rozwiazac ten problem i czy w ogole sie da? cos pokrecic? albo gdzies przeczyscic? dodam tylko ze wczesniej naped dzialal bardzo dobrze, wszystko wczytywal w krotkim czasie i nigdy nie szwankowal.
hmm nie wiem ile prawdy jest w twoim poscie ale jesli tak naprawde jest to to troche bez sensu... np nie moge pozyczyc wieratrki sasiadowi, niech kupi sobie swoja bo firma ktora wyprodukowala moja wiertarke traci pieniadze... oczywiscie tak nie jest to dlaczego z grami niby jest?
to, ze format pomoze jest tak oczywiste ze naprawde nie musiales tego pisac... skoro on nie robi formata tzn ze nie chce, bo np ma jakies wazne pliki na kompie albo posciagal pirackie gry i nie ma nagrywarki i nie ma co z nimi zrobic, powodow moze byc wiele ;d
lol wydalanie hahaha bez sensu. a co do tego przejezdzania pieskow, napewno nie raz w gta przejechales czlowieka a psa nie mozesz? poza tym to tylko tekstury a nie prawdziwy pies ;/
hmm ja tam ufam cda ;d mozliwe ze niedlugo sciagne sobie ta gre z torrenta (tak, juz nie boje sie pisac o piractwie bo wszyscy to robia, nawet anty-pirat metzen!!!!!)
kiedy zobaczylem ze bilon napisal ostatniego posta w tym temacie od razu wiedzialem ze bede mial powod do smiechu ;d oczywiscie widze w jego poscie 100% ironii ale...
metzen, po co mam sie bic mlotkiem po glowie skoro to boli a ja zadnego schorzenia nie mam? za to ty mozesz kupic mniejszy mlotek, pojsc do sklepu z grami w nocy, wybic szybe i wziac dla mnie 1x just cause i wyslac mi poczta.
to juz nie jest nasza wina... i takie zasady ze nie odswieza sie starych tematow sa rozpowszechnione w calym internecie. ale nawet gdyby tylko tutaj panowaly takie zasady, to jest o tym napisane w regulaminie forum wiec tak czy inaczej powinienes sie ich trzymac
Obecnie forum przegląda 71 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 71 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami