Skok ze spadochronem · napisany: 29.09.2007 22:59
|
tyle ze superman byl bialy i nie mial afro na glowie
|
PC czy konsola? · napisany: 29.09.2007 21:46
|
half life 2 jest chlamem? no, jak juz mowilem ta gra jest zbyt stonowana i ma za malo akcji jak na twoj umysl... ty graj sobie w tę bezmozga siekanke zwana god of war. a, fakt, jest na konsolach, ale ukazal sie na nie spooooooro czasu po premierze na pc. skoro ja wymieniam slabe tytuly to nie wiem co mozna powiedziec o tych przedstawionych przez ciebie. prawie wszystkie gry o ktorych napisales w swoim poprzednim poscie sa slabe, z drugiego posta jedyne co MOZE byc dobra produkcja to the darkness, reszta to marne gierki typowe dla konsolowcow, pewnie dlatego nie ukazuja sie na pc bo nikt nawet by ich nie chcial kupic. jakosc grafiki pomiedzy pecetami a konsolami porownywales chyba tylko na san andreas lub innych konwersjach z konsol, u ktorych prozno szukac dodatkow graficznych typu antialiasing, hdr itp...
|
PC czy konsola? · napisany: 29.09.2007 19:29
|
Cytat: Burnouta, Gran Turismo, Dragon Balla Tenkaichi, Metala Gear Solid, Soul Calibur Tekken, Suikoden, Virtua Fighter, Storiesów, Def Jam
w tej chwili, jako rdzenny pecetowiec, zaczalem sie zastanawiac co widzisz w tych grach. jedyny dobry tytul z tego zestawienia to def jam, no i moze storiesy. gothic 4, jak juz pisalem, nie jest tworzony przez tworcow pozostalych czesci, tylko specow ktorzy maja na swoim koncie takie "hity" jak desperados 2 i robin hood (lol)... na pc jest: half life 2, gothic 3, oblivion, dark messiah of might and magic, command and conquer tiberium wars... i inne tytuly ktore sa zbyt stonowane i nie zawieraja w sobie tyle beznadziejnej akcji, jakiej mozna znalezc na grach konsolowych w o wiele przesadnej ilosci, bys potrafil je docenic.
Cytat: Otóż Grafika na konsolach zawsze była dużo lepsza niż sztuczna grafika na Piecu.
tym stwierdzeniem mnie ROZ-JE-BA-ŁEŚ!
|
GTA Trivia! · napisany: 25.09.2007 21:24
|
to gdzie jeszcze byl pomijajac sa i vcs?
|
nie mam misji wang cars · napisany: 24.09.2007 23:05
|
Cytat: Ile masz lat?
przeciez wiem nie jestes dziecko, urocza z ta kiecka, lekko nacpana fetka
|
GTA Trivia! · napisany: 24.09.2007 17:19
|
nie przyjmuje nagrody (oddaje kolejke)
|
Saints Row 2 · napisany: 23.09.2007 10:58
|
Cytat: konkurencja dla gta4? xO
nie
|
Strony o GTA · napisany: 16.09.2007 00:31
|
wykonawca tego utworu jest powszechnie uznawany za artyste hiphopolowego
|
PC czy konsola? · napisany: 14.09.2007 22:41
|
lol ale sie ***a czepiliscie tego fana gta...
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 23:38
|
mu chodzilo o to ze konsola moze cala swa moc skupic na grze, komputer natomiast musi jeszcze utrzymywac przy dzialaniu, poza sama gra, system i aplikacje dzialajace w tle.
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 23:07
|
Cytat: Chciałem po prostu pomóc sicilianowi, ale wiedziałem, że PeCetowcy, którzy są w przewadze, rzucą się do wychwalania swojego sprzętu i krytykowania konsol i gier na nie, mimo że ich nie znają.
nie uogolniaj, nie wypowiadam sie na temat czegos, o czym nie mam pojecia
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 21:51
|
mi po prostu mgs nie odpowiada, wole fabule half life i half life 2 (ktory, swoja droga, na konsole wyszedl chyba z rok po ukazaniu sie wersji na pc) czy tez mafii (przede wszystkim). dlatego tez pozostane przy swoim przekonaniu ze mgs to slaba gra... tekken takze. jedyna bijatyka jaka wedlug mnie jest dobra to def jam, zwlaszcza najnowszy, icon, z piekna grafika.
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 21:12
|
tak, wii jest konsola, ale ten temat skupia sie tylko i wylacznie na pc i ps3. autor tematu w ogole nie rozwaza mozliwosci kupna wii, byc moze nie ma zamiaru sie bawic w aerobik w domu
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 20:58
|
a detektyw rutkowski is back jest tylko na pc :(
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 20:29
|
nie rozmawiamy teraz o wii... mam nadzieje ze pojdziesz sobie tak szybko jak wrociles
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 19:58
|
japonczycy w ogole robia ***owe gry z beznadziejna grafika
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 13:53
|
dlaczego posadzacie mnie ze nigdy nie gralem na konsoli, ze nigdy nie gralem w mgs i tekkena?? chyba nie krytykowalbym czegos, czego osobiscie nie wyprobowalem. oczywiscie ze gralem na konsoli i to pare lat, w mgsa i tekkena tez gralem, niedlugo rzecz jasna bo te gry sa slabe, ale gralem. a niby nie ma piratow konsolowcow? jest ich porownywalna liczba do tych ktorzy piraca z pecetami. nie wiem czemu podniecasz sie "biblioteka japonskich rpgow na konsole". nie wiem jak mozna grac w japonskie rpgi ;| jest nawet pare tytulow tego gatunku na pc, ale nigdy nie raczylem ich sciagac bo po prostu nie warto. chyba mnie nie zrozumiales, loth, co mialem na mysli piszac o gothicu 4. chodzilo mi dokladnie o to co doglebnie wyjasnil daan. otoz najlepsze czesci gothica wyszly na pc i konsolowcy sobie moga co najwyzej pomarzyc i probowac zastapic je tymi japoncami. a nowego gothica bedzie tworzyc studio ktore ma na swoim konciec takie tytuly jak desperados 2, robin hood itp. to juz nie bedzie ta sama gra. i co do mojej "ignorancji" - ja po prostu nie ide za tlumem i pomimo ewentualnego wielbienia tych gier przez terazniejszych konsolowcow ja nadal mam swoje zdanie.
|
PC czy konsola? · napisany: 13.09.2007 00:19
|
haha gothic 4 spod reki tworcow takich "hitow" jak desperados 2 i robin hud lol... nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo go sciagac, chocby i kilka miesiecy po premierze. co ty za tytuly wymieniasz? tekken? metal gear solid? RATCHET & CLANK? no jak mozna w takie kupowate gry grac. fakt, pare exclusive'ow bedzie na to ps3, ale to nie jest na tyle mocny argument by przesadzic o wyzszosci konsoli nad pecetem. poza tym jeszcze konsolke trzeba przerobic zeby kopie zapasowe dzialaly. mechanika gier na konsole jest ogolnie smieszna, autocelowanie itd. loth, podaj mi choc jeden tytul bardzo dobrego rpga na konsole ktory nie ma nic wspolnego z chinami, japonia, korea itp (ostatnio kiedy chcialem abys podal takowy tytul odpowiedziales "final fantasy" - lol ta gra jest slaba). nie kupuj konsoli, kup peceta. mam emulator ps3, xboxa 360 i wii, jesli chcesz moge ci przeslac ;d
|
|