fajne nawet... a tak w ogole to co chcecie od fragmentu z pif-pafem? byl jednym z lepszych urywkow filmu... poza tym podobala mi sie jeszcze scena klaunem ;d
hjugo, ty powinienes ocenic tommypl'a a nie bubina, z racji tego ze bubin nie zastosowal sie do "zabawy" a jedynie wyrazil swoja opinie. bledna zreszta bo chodzi tu o to aby kazdy ocenil kazdego... mniej wiecej
skoro juz ktos odswiezyl temat to moze przedstawie swa opinie od nowa...
jakis czas temu przeszedlem maxa payne'a 2, nawet niezla gra tylko nieco za krotka, ale czasu ktory poswiecilem na tę gre nie uwazam za stracony, wrecz przeciwnie, byl to jeden z lepszych tytulow w jakie ostatnio gralem... a do tego wszystkiego dodam jeszcze ze nawet na moim kompie chodzi bez zwiechy, a to juz jest powod do radosci ;d ogolnie grę zaliczyc mozna do tych udanych...
carlsa
nick: 7/10, malo oryginalny ale mnie smieszy ;d
avatar: 8/10 nawet ladny, dobra jakosc wiec dobra ocena sie nalezy
podpis: 8/10 tematyka userbarow za bardzo mnie nie przyciaga, ale sa ladnie wykonane
user: 8/10 zaklada duzo tematow, ale na szczescie spora ich czesc jest godna dyskusji, wiec za wysyp tematow z jego strony sie nie czepiam, nie jest konfliktowy...
skopiowalem to bo mnie oszukali, tommypl nalozyl swojego posta na mojego i wyszlo na to ze on byl "ostatnim uzytkownikiem" :(
carlsa
nick: 7/10, malo oryginalny ale mnie smieszy ;d
avatar: 8/10 nawet ladny, dobra jakosc wiec dobra ocena sie nalezy
podpis: 8/10 tematyka userbarow za bardzo mnie nie przyciaga, ale sa ladnie wykonane
user: 8/10 zaklada duzo tematow, ale na szczescie spora ich czesc jest godna dyskusji, wiec za wysyp tematow z jego strony sie nie czepiam, nie jest konfliktowy...
januszxp, ale on wyraznie napisal nazwe modelu procesora, a nie czestotliwosc taktowania zegara, wiec fsb nic w tej sytuacji nie zmieni, bo przeciez z p4 i fsb 133, nie zrobi sie p3 po zmianie fsb na 100...
hmm tak w ogole jak to zobaczylem na stronie glownej to myslalem ze ktos ospaly dal link do cygana...
co do tematu to nie mam jakiegos konkretnego pomyslu... ale wedlug mnie na poczatku powinienes isc z tym prosto do nich i porozmawiac o zaszlym incydencie. jesli nie beda skorzy do wspolpracy, nalezy udac sie z ta sprawa gdzies wyzej, policja lub cos takiego. wiecej mi do glowy nie przychodzi
hahahahahh, zgadnij skad to wiedzialem... probowalem znalezc odpowiedz na podstronie gtg o lcs, wszedlem w postacie i czytam ze ray machowski byl policjantem... hmm no to moze jakis woz policyjny by tu pasowal? a do tego fbi car jezdzi tylko w jednym kolorze... no oks, daje pytanie ;d
jak nazywaja sie platki sniadaniowe ktore leza u cja na blacie w kuchni?;d
metzen
nick: za metzena byloby 10/10, za mtz jest 7/10 ;d
avatar: 6/10 jakis dziwny taki, boje sie tej postaci ;d
podpis: 8/10 za zmyslny tekst
user: 8/10 duzo newsow wstawia, napisal pare artykulow, aktywny, tylko te jego niektore porownania ktore rzekomo maja byc smieszne sa zupelnie nie trafione ale jak w kazdym przypadku i tu zdarzaja sie wyjatki, dosc liczne
Obecnie forum przegląda 74 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 74 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami