no moze na ps2 za duzo nie gralem ale na psx pare lat gralem w gry w ktorych sterowanie bylo dosyc podobne jak w trojwymiarowych czesciach gta i gdybym mial wybierac na czym chcialbym grac do konca zycia bez mozliwosci zmiany wyboru wybralbym komplecik klawiatura + mysz
ee maclaim on pisal 2 posty wyzej "zlomasie" i widze ze ci juz psychika siada, oj, internet to nie dla ciebie. i juz ci pisalem ze tylko odpowiadalem na post metzena a nie stwierdzilem ze ta gra jest we fleszu a nie w paincie. i to "ogolne prawo panujace na kazdym forum" to jest twoje niepisane prawo ktore pomaga ci zrozumiec tresc postow ktorych przeczytanie innym nie sprawia wiekszych klopotow
to ze ty sobie z tym nie dajesz rady to nie znaczy ze tak ma kazdy :| a tak w ogole to co to za twoje wlasne niepisane prawa forum?;d btw trafny cr sobie wstawiles, sicko
a czy to jest takie dziwne ze mi sie na padzie gra po prostu niewygodnie? duzo bardziej wole klawiature i mysz. a, i gralem w gta3 na ps2 jesli juz o to pytasz
fps - first person shooter - strzelca pierwszoosobowy (czy jakos tak)
celowniczek to taki jakby podrodzaj fps'ow czyli nie mamy pelnej kontroli nad postacia ale jedynie celujemy i strzelamy. no mozna powiedziec ze ta gra to fps ale celowniczek to tak bardziej dokladnie, bo ja klikajac w link myslalem ze to nie bedzie samo strzelanie ale rowniez poruszanie sie itd
a ortografie znasz?;d i nie dziwie sie ze sie zgadzasz bo tak po prostu jest i koniec. a do tego fabula jest duzo lepsza niz w jakiejkolwiek grze tego typu, wliczajac w to gta. I MUZYKA! niektorzy mowia ze muzyka z ojca chrzestnego jest bardzo dobra a wedlug mnie w mafii jest kilka razy lepsza i bardziej klimatyczna
Obecnie forum przegląda 70 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 70 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami