no do ***y nedzy... jesli chcesz pomagac to rob to w nowych tematach, a nie wypisujesz swoje zlote rady tam gdzie nikt juz nie zaglada... a tym bardziej donia
toni, wiesz, mam kolege ktory dumnie nosi imie Tomasz (tak przynajmniej ma wpisane w legitymacji szkolnej). mimo to wszyscy mowia na niego Tomek... w takiej sytuacji jestem juz na tyle zdezorientowany ze nie wiem jak on sie dokladnie nazywa :/
toni, faktycznie, czepiasz sie szczegolow... w dodatku nieslusznie... a "fragment z ktorego mozna wywnioskowac ze bohater jest jasnowidzem" to juz chyba ci psychika zrodzila...
a zdefiniowales oddzielnie kazdy klawisz w opcjach? jesli nie to przypuszczam ze to pomoze. jesli i taka metoda skutku nie przyniosla, proponuje pozyczyc od znajomego, o ktorym wspomniales w pierwszym poscie, pada przeznaczonego specjalnie dla pc na mala probe...
musisz w opcjach przestawic kontrolke z keys + mouse na joypad a wtedy wszystko powinno dzialac jak nalezy... a co do sterowania myszka to sie z toba zgodze, zeby sprawnie poslugiwac sie nia w celu prowadzenia auta trzeba miec kocia zrecznosc...
Obecnie forum przegląda 73 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 73 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami