tak na temat, to tez planuje kupno nowego kompa... mialem okres czasu kiedy zastanawialem sie nad xboxem 360, ale na szczescie szybko mi przeszlo. do wydania mam podobna sumke co tommypl, czekam na propozycje
ohoh, porywczy jestes... cos sadze ze jesli nie zmienisz swojego postepowania moze sie to skonczyc bananem, ale to tylko spekulacje, a zarazem moje oczekiwania...
zanim przeczytalem posta lazlowa, juz widzialem swoja wypowiedz tym temacie... w mafii licznik w niczym nie przeszkadzal, a zwazajac na realne warunki ruchu ulicznego, bardzo pomagal. chcialbym zeby w gta4 byly przepisy drogowe, a policja scigalaby nas za ich lamanie. rowniez klawisz ograniczajacy predkosc naszego auta do dozwolonej (niczym w f1) bylby mile widziany w moich oczach
nie ocenie metzena bo juz go ocenialem, wiec zajme sie tomsvenem
nick: 5/10 dziwny jakis ;d
avatar: 3/10 50cent ma lipne kawalki, pare fajnych bitow a reszta jest nudna
podpis: 6/10 niby nic nadzwyczajnego ale jakos sie prezentuje
user: 5/10 nie zdazylem zauwazyc go jakos konkretniej, wiec niczym mi nie zawinil
co wy chcecie od 11 wrzesnia? czy carlsa swoim postem zrobil wam krzywde lub obrazil wasze uczucia religijne? niby jestescie tacy prawi, bronicie moralnosci na swiecie, nie wchodzicie na tematy tragedii a pewnie codziennie gracie w jakies cod'y, battlefieldy itd...
Obecnie forum przegląda 75 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 75 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami