Bohater · napisany: 24.11.2006 21:04
|
no rzeczywiscie, taki lekki plagiat mafii ze calkiem przypadkiem bohater staje sie gangstem
|
Bohater · napisany: 23.11.2006 19:08
|
no, temat bez sensu, do tego glupio napisany...
Imię: Andrzej
Nazwisko: Lepper
Kolor skóry: czerwony
|
Just Cause · napisany: 19.11.2006 21:16
|
miales na mysli athlona 2500+ czy ze ma 2,5ghz?
|
Fotki z VCS · napisany: 16.11.2006 21:10
|
lol, dzieki, z kazdego mozliwego ujecia, rozne pory dnia, hah, ze tez ci sie chce... a do latarni da sie wejsc?
|
Fotki z VCS · napisany: 13.11.2006 22:53
|
freelancer, jedyny zainteresowany ;d fajne shoty... jak mozesz to wrzuc jeszcze screeny latarni morskiej oraz pare z ocean view
|
VCS FAQ · napisany: 12.11.2006 23:16
|
to sie nie dziwie ze konsolki po scianach lataly...
|
'Taki mały, a być czarownik' · napisany: 06.11.2006 20:29
|
lol hahah smieszy mnie takie myslenie jak jakis wielki fan jakiejkolwiek gry tak bardzo wierzy w to ze firma produkujaca jego ulubiona gre wyprodukowala to wszystko tylko zeby zadowolic graczy ;d przeciez to oczywiste ze to jest dla pieniedzy, w koncu to ich praca... czy twoi rodzice pracuja po to zeby ich szef czul sie dobrze i sa z tego zadowoleni? watpie... szczawik, nie wydaje mi sie zeby rockstar byl bliski bankructwa, nawet po tych wszystkich aferach. poza tym... skad ty to wszystko mozesz wiedziec, ze robiac to a nie robiac tego, zarobili by wiecej lub mniej? przeciez w tej firmie nie pracuja jacys idioci, z pewnoscia o ekonomii wiedza duzo wiecej od ciebie, przeciez to sa profesjonalisci...
|
San Andreas Stories? · napisany: 06.11.2006 14:47
|
ps2 nie jest juz takie drogie, napewno tansze od kompa...
|
'Taki mały, a być czarownik' · napisany: 05.11.2006 22:44
|
a kiedy ja powiedzialem ze storiesy sa zle? nigdy... a co do tych piratow i hotcoffe, to ci pierwsi rowniez moga byc konsolowcami, wystarczy ze maja dodatkowego kompa, a bledu z hotcoffe raczej by juz nie powtorzyli
|
'Taki mały, a być czarownik' · napisany: 05.11.2006 21:48
|
mozliwe, ale jestem niemal pewny ze jedno gta nie powstaje kosztem drugiego, bo przeciez inni ludzie robia storiesy, a inni gta 4
|
'Taki mały, a być czarownik' · napisany: 05.11.2006 18:16
|
taaa, a wczesniejsze czesci gta robili napewno tylko po to zeby zadowolic graczy, zero komercji, zero checi zysku... jasne... mowisz ze to nie wychodzilo innym seriom na dobre, a gta jakos wychodzi. mumol, skad wiesz ze wiecej by zarobili gdyby wydali storiesy na pc? wiesz dokladnie ile sony placi rockstarowi za exclusivy na konsolki sony? watpie...
|
San Andreas Stories? · napisany: 05.11.2006 18:08
|
hmm przy stacjonarnych konsolach, typu ps2, xbox itp, tez mozna sie zrelaksowac odpoczywajac rownoczesnie na kanapie...
|
dvd-rom nie czyta mi plyt... · napisany: 04.11.2006 20:14
|
no zanoszenie tego do naprawy nie ma sensu... po prostu kupie nowego, przeciez teraz chodza po 6 dyszek a to nie jest majatek, ale kolejnego, trzeciego juz, lg nie kupie... NIE DAM SIE ;d
edit: mozna juz zamknac temat, mam nowego dvd-roma (samsung ;d) wiec nie ma juz co tutaj pisac...
|
dvd-rom nie czyta mi plyt... · napisany: 04.11.2006 13:44
|
rozwalilem calkowicie, szukalem tego pokretla od podkrecania mocy wiazki lasera, niby znalazlem cos co wygladalo na wlasciwe i chcialem to przekrecic ale bylo zaklejone jakims klejem to go rozdrapalem a pokretlo wykrecilem, nastepnie wkrecilem i juz nie dzialalo, teraz jak wkladam plyte to nawet jej nie rozkreca ;d;d no to pech, wiecej nie kupuje napedow lg bo wszyscy mowia ze to szajs, nie mozna ich czyscic alkoholem bo maja plastikowe soczewki itd ;d
|
Wishlist! · napisany: 04.11.2006 11:41
|
tommypl nie wprowadzaj w blad wierzby, przeciez kazdy wie ze gta3 dzialo sie w latach 70' albo i nawet wczesniejszych
|
Wishlist! · napisany: 03.11.2006 22:41
|
no oczywiscie, przeciez kurume zrobili identycznie jak na tej reklamie co kiedys leciala, jak slon siadal na taki baaardzo stary samochod i wychodzil prawie nowy peugeot 206
|
Fotki z VCS · napisany: 02.11.2006 22:50
|
komis samochodowy i pole kempingowe
|
dvd-rom nie czyta mi plyt... · napisany: 02.11.2006 19:12
|
ee lol? porozkrecac i poskrecac? po co?;d juz pomysl lothronika ma wieksze szanse na powodzenie
|
dvd-rom nie czyta mi plyt... · napisany: 02.11.2006 13:48
|
gdybym mial to raczej bym tego nie praktykowal... no coz, poczekam az rodzina w calosci wyjdzie z domu i zaczne "walic" bo jeszcze pomysla ze jakis psychol jestem ;d
|
|