no ja ci podpowiedzi nie udziele bo u mnie koncowka misji wygladala troche inaczej i SPOILER!nie gonilem helikoptera motorowka, tylko motorowke crossem jadac po plazy
Cytat: Reggae ma tyle odmian, że ciężko nazwać jakiekolwiek 'czystym'. A reggae w różnych odmianach puszczają na Tuff Gongu, Massive B i San Juan. Przy czym na Tuff Gongu 90% piosenek jest Boba Marley'a, Massive B idzie nieco w kierunku ragga, a San Juan to już jest w ogóle odjazd w kierunku hiszpankisch dyskotek.
dlatego jak ktos mowi o stacji z reggae to na 99% ma na mysli tuff gong.
e patch ani nie poprawia wydajnosci, ani nie poprawia tych kropkowanych cieni, w ogole nie wiem co on poprawia. jedyna zmiana na plus jaka zauwazylem to to ze w koncu zapisaly mi sie ustawienia graficzne.
Cytat: Przytaczając przykład kradzieży: po cutscence kamera ustawia się pokazując samochód z boku. Często się zdarza, że gdy wtdy ruszę... ona tam zostaje xD A powinna wracać chyba 'na zad'. I to szybko wracać.
ja tak nie mam, normalnie kamera mi sie ustawia na tyl samochodu. mi ta kamera w ogole nie przeszkadza, wlasciwie to nie zwracalem na to uwagi, po prostu lewa reka na WSAD a prawa na myszce i gra mi sie wygodnie - zero problemow.
widze ze to raz znika, raz zostaje. ciezko jest mi znalezc w dzielnicy imigrantow sentinela w ladnym kolorze, a tu jeszcze trzeba miec farta zeby nie zniknal przy loadzie :/
korzystajac z tematu zapytam, czy ktos ma moze problem z niezapisywaniem sie samochodow w przypadku zaparkowania ich na wyznaczonym skrawku jezdni przed domem? stawiam auto, ide zapisac gre, a kiedy wczytam ja od tego momentu, parking jest pusty.
Cytat: rzyuka -> bardzo fajnie, że masz dobry sprzęt i Tobie gry działają na nim bezproblemowo, ale to jednak nie zmienia faktu, że te tytuły są chjowo zoptymalizowane i dla większości odpalenie ich to już nie taka prosta sprawa. Nie mówiąc w ogóle o graniu :E
z tym ze gta iv jest ***owo zoptymalizowane sie zgadzam, ale z callem 5 nie wyszlo to az tak zle jak mowi sysek.
Cytat: ja nie mam gta iv na pc ale skomentuje to krotko.
konsole > pc. i dziekuje bardzo. wkladam plytke, instaluje i gram. jakies 10 min. a Wy ile? 3-4godziny? moze wiecej. gz dla R*. druga gra tak ***owo zoptymilizowana (pierwsza to nowy Cod)
jakie 3-4 godziny? instalacja gta iv na pc trwa moze 15 minut, i tyle. przynajmniej tak to wygladalo u mnie. a nowy cod hasal pieknie, zero scin, nie wiem o czym mowisz w ogole.
Obecnie forum przegląda 53 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 53 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami