no to juz nie wina "zagorzalych pctowcow" czy ich maszyn, ale rockstara. teraz juz znamy powod przesuniecia premiery i jak widac to i tak bylo za krotko na zoptymalizowanie kodu.
jak to ujal ktos na onetowym forum - far cry 2 przypomina assassins creeda - wciagajaca monotonia. jezeli denerwuje cie jezdzenie dzipem to korzystaj z linii autobusowych. maczeta da sie ciac cienkie galezie, to chyba oczywiste ze nie dasz rady obalic nia grubego drzewa.
nie przesadzaj, patent z naprawianiem fur wcale nie jest zly, po prostu wysiadasz z auta i krecisz kluczem, to nie jest to samo jakbys mial udac sie w takim przypadku do warsztatu na drugim koncu mapy. mi to w ogole nie przeszkadzalo, nawet powiem ze spodobal mi sie ten pomysl. diamenty (te poukrywane w walizkach) dzialaja na podobnej zasadzie jak paczki w gta - zbierasz jesli chcesz ale wcale nie musisz tego robic. optymalizacja wyszla calkiem niezle, jak zapewne wiekszosc wie, gra hasala mi na full detalach. a tak poza tym to crysis i far cry 2 dzialaja na innych silnikach. narzucenie widoku fpp jest wedlug mnie dobrym pomyslem, urealnia nieco rozgrywke, zreszta nie przesadzaj, bo kierowanie pojazdem przy tak przyjaznym modelu jazdy nie wymaga zadnych umiejetnosci. co do jednego przyznam ci racje - rozprzestrzenianie ognia wyglada naprawde ***iscie, san andreas to przy tym nic.
gre przed chwila ukonczylem, polecam kazdemu, spodobala mi sie bardziej niz jedynka pod niemal kazdym wzgledem. crysisa takze wyprzedza w kwestii grywalnosci. na poczatku zastanawialem sie nawet czy grafika takze nie stoi na wyzszym poziomie niz ta w crysisie, ale jednak crysis ustawil poprzeczke bardzo wysoko, za wysoko dla far cry 2.
nie smiga na max detalach, tylko hasa na full detalach, naucz sie tego. a tak w ogole to jakiego masz neta ze "powinna byc za kilka dni"? a far cry 2 fajna gra, do murzynow strzela mi sie chyba jeszcze przyjemniej niz do nazistow.
akurat misje z samolotami byly ***iscie proste, robilem je niemalze jedna po drugiej. pamietam ze kilka razy podchodzilem do the drivera i tyle, gta zalicza sie raczej do gier latwych. no i jeszcze w end of the line sweet zawsze plaskal o asfalt, dopiero potem sprobowalem podjechac na tyle blisko, by az styknac sie z ciezarowka strazacka.
Obecnie forum przegląda 78 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 78 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami