Kretynem? Dlaczegóż to? Czy dlatego ze sie smieje z naiwniakow, ktorzy kupowali na allegro rzeczy od kolesia ktory mial wszystkie komentarze negatywne a potem zalowali bo dostali ziemniaki w paczce? A, i co to znaczy "elopro"? :| Nie jestem taki 'młodziezowy' jak wy....
Wiem wiem ze ma konto zawieszone tak sobie tylko napisalem tamto ;p
hapeka napisał: tu nie śmiech, ale łzy potrzebne
gdybym ja cos od niego kupil za duze pieniadze i bym tego nie dostal to by byly lzy potrzebne ale jak patrze jak oni dali sie latwo nabrac to tylko smiech
Tyle ze w 2002 roku nie bylo tak mroznej zimy. A TUTAJ jest przyklad jeszcze wiekszego oszustwa... poczytajcie sami, chociaz watpie ze bedzie wam sie chcialo wszystko to co tam jest czytac...
Ja sie tylko tak zastanawiam dlaczego on akurat kartofle przesylal im jak chcial ich oszukac zamiast im przyslylac rozne rzeczy, kazdemu inną lub w ogole nic nie przysylac i zostawic sobie kase za przesylke. Ale on wolal kazdemu po kilka ziemniakow. Najwidoczniej chodzilo mu o prestiż i zeby mu nadali fajna ksywe dla upamietnienia jego wspanialych czynow, np kartofel, ziemniak, ziemniaczany lub cos podobnego.
FPS - frames per second (lub podobnie) - klatki na sekunde
FPS - First person shooter - pierwszoosobowa strzelanina
FPP - first person perspective - perspektywa pierwszoosobowa
tak więc w moim pierwszym poscie w tym temacie nie pomylilo mi sie i trafnie napisalem ze wole FPS'y a ty, hitch chciales sie popisac jaki to z ciebie (nie) kozak ;p
A, mons, FPS i FPP to nie to samo. Czy morowind przez to ze ma funkcje kamery FPP jest FPS'em? ;)
Obecnie forum przegląda 68 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 68 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami