gta4 zamyka poprzednia trylogie i otwiera calkiem nowa serie gta w zaden sposob nie zwiazana z poprzednimi odslonami gry ;s co do clauda, w gta3 ma 25lat max
niemowa moze przeciez pisac :P a co do tego ze rockstar nie mial hajsu na jego glos... przeciez to bez sensu, w grze jest sporo ciekawych glosow ktore jakos by pasowaly do clauda. moze to odkryja w vcs, a o ile jego mala rozmownosc jest spowodowana tym ze go bili to moze bedzie misja ze musimy ***ac clauda ;d
metzen, to nie wszystkie moje ulubione tytuly ;d a cs'a sprzedalem, w tibie mi sie nie chce grac, w cod2 tak samo, w et tylko gram. wiec masz odpowiedz piotrze...
rozgryzles mnie, dzwon na 997, do rutkowskiego na areszt i na to amerykanskie FBI, oni od lat nad tym pracuja, napewno cie hojnie obdaruja za wiadomosc ktora moze przewazyc nad losem swiata
i nie moje tylko swoje modly, nie by mial marnie tylko zeby mial marnie
tak, uwielbiam grac w gry ktore polegaja jedynie na brutalnej eksterminacji wszystkich wrogow na mapie. oczywiscie z odpowiednio duza iloscia flakow i krwi na ekranie
domyslalem sie ze w koncu ktos zada to pytanie... nie, nie gralem ale po prostu nie lubie gier tego typu dlatego nie gram w lsw i inne bajkowe platformowki
z pierwsza czescia posta sie zgadzam (nie liczac tej ironicznej wypowiedzi). i macie racje ze zniszczenia aut nie powinny sie odbywac za pomoca skryptow tylko samochody powinny miec wlasny model zniszczen (vide mafia). zapalnik, w SA odglosy broni, a raczej wystrzalow z nich sa prawidlowe tylko ze trzeba miec w posiadaniu dobra karte dzwiekowa a nie zintegrowana z plyta glowna ;s
samp jest dobre pod tym wzgledem ze czity sa ogolnodostepne ;d w feara nigdy nie gralem bo mam za slabego kompa, w pk gralem chwile u kolegi, dosc dobra gra, a do tego polska, ale nie lubie fps'ow w tych klimatach
jak chcesz to sie smiej z tibi bo sam nabijam sie z ludzi ktorzy graja w nia 10h dziennie, ten UB jest dosc stary, teraz loguje sie na tibie tylko po to zeby pogadac ze znajomymi, czasem poexpie pol godziny i logout. w samp gram zazwyczaj na pingu 50-100 czyli w miare normalny i kiedy ktos biega wokol ciebie po prostu nie da sie go rozwalic strzelajac centralnie w niego. tibia i tak jest lepsza od samp. wiem ze tych gier nie powinno sie porownywac bo to calkiem inne rodzaje gier, tibia to graficzny mud, a gta to tpp akcji, ale patrzac na grywalnosc... przynajmniej tibia nie jest taka zalagowana jak samp. tak poza tym popatrz sie na reszte UB w moim podpisie. ET, CoD2, CS... te gry juz mozna jakos porownac do samp i sa o niebo lepsze, bawcie sie w klany jak wyjdzie gta4 z profesjonalnym multiplayerem, wtedy to juz nawet mozecie sie podniecac. nie stawialem akapitow bo mi sie nie chcialo, jesli cos bedzie niezrozumiale to zacytowac, na pewno wytlumacze
hehe, to straszne, jestem wrecz przerazony. po prostu wasz klan nie umie grac w tego beznadziejnego moda w ktorym trzeba celowac 5m przed celem :P i tak sie jaracie tymi klanowkami itp. teksty typu: "ooo dzisiaj ustawilem sie z kolezkami zeby pograc w noge, ale skoro jest ta klanowka to ide grac w samp 5h zeby zwiekszyc swojego skilla w strzelaniu obrzynem" nie sa tu niczym nadzwyczajnym...
Obecnie forum przegląda 62 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 62 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami