lol ta misja jest banalnie prosta, ja nie robilem jakis trickow ze jak widze ze jest blisko samolot to zawracam czy cos, zwyczajnie sobie lecialem, zobaczylem ze samolot kolo mnie przelecial to zawrocilem i tak za kazdym razem, robie ta misje na pierwszej probie :P
mi sie podoba, tez mosty tez sa dla mnie ok, popatrzcie ze jesli by to byla zwyczajna prosta droga to nie jechalo by sie tyle czasu co przez cale ls tylko szybciej bo w koncu to szeroka droga jest
polska tez jest dosc mala, a do tego jest prawostronny ruch, a nie tak jak w japonii ze trzeba po lewej jezdzic. moim zdaniem (zadna ironia ;d) fajnie by sie gralo jakims dresem i kradlo telefony, potem auta itd, ale to jest niemozliwe :P
hmm ocena fabuly to juz kwestia gustu, ale mi w gta3 sie nie podobala, taka troche szablonowa ze od poczatku masz jakiegos wroga i lecisz od dolu do gory zeby w koncu go zabic... w mafii wszystko ladnie sie przeplatalo i nie bylo jakis slabszych momentow w fabule, wszystko bylo dobre
dajmy na to ze sciagasz malucha, sciagaja ci sie dwa pliki, manana.txd oraz manana.dff czy podobne formaty, nie pamietam juz dokladnie, to wrzucasz je za manane
sciagnij savepack... chyba ze chcesz jakies rady, ale do tego to musisz napisac z czym dokladnie masz problem... poza tym ta misja jest dziecinnie prosta
ja tak kiedys mialem tylko ze ani nie pamietam w jaki sposob to sie stalo ani nie pamietam jak sobie z tym poradzilem, ale pamietam ze nie musialem nawet reinstallowac gry tylko cos trzeba bylo sciagnac chyba ten sam plik co z pilkami do kosza ale nie jestem pewien, poszukaj na innych forach
to wiadome, mafia to powinien byc wzor dla innych gier, ta gra ma wedlug mnie najlepsza fabule ze wszystkich gier jakie do tej pory powstaly, i pomyslec ze to wszystko powstalo ze studia malo znanego, czeskiego studia...
Obecnie forum przegląda 56 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 56 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami