dobrze, wiesz juz ze aparat mozna znalezc w domu cja, ale nie wiesz jeszcze gdzie. no wiec aparat znajduje sie w piwnicy lub na strychu, sprawdz obie te lokacje
po prostu jestem innosem, czyli bogiem m in z gothica 3, ktory, skromnie mowiac i sie nie chwalac, chodzi mi na full detalach, wlacznie z cieniami i draw distance na maxa
lol czy wy w ogole znacie regulamin? napisane w nim jest ze nie wolno odswiezac starych tematow nic nie wnoszac do dyskusji. moderatorzy mogliby zostac zastapieni gotowym skryptem ktory banowalby kazdego odswiezajacego temat bez wzgledu na to czy napisal cos odkrywczego czy tez jakies glupoty. tylko ze moderatorzy jako ludzie zostali wyposazeni w logiczne myslenie i zdolnosc do oceniania sytuacji, przynajmniej powinni, lecz widze ze moderatorzy na gtg dzialaja niczym bezmyslne maszyny...
chyba nie... widzisz, ci ktorzy kupuja oryginaly sa oszukiwani na kazdym kroku... jesli masz dobrego (szybkiego) neta to podaj swoje gg, tutaj lub na pw
e tam metzen ***lisz ;d nie no faktycznie gra calkiem fajna jest... na poczatku mialem zdanie negatywne o tej grze bo wydawalo mi sie ze ta gra to najzwyczajniejsza platformowka 2d, a jak sie pozniej okazalo, w rzeczywistosci ma innowacyjne sterowanie ktore bardzo mi sie spodobalo... ***a kiedy zrobia emulator psp
piotr, naprawde nie spodziewalem sie tego po tobie :| fajnie ze lubisz tibie ;d tak czy inaczej ja w tibie gram ale mimo to nie poswiecam na nia zbyt duzo czasu... btw ktory miales level, jaka profesja itd?;d
Obecnie forum przegląda 78 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 78 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami