nie wciagnela cie bo jestes marnym konsolowcem ktory wali konia przy sieczce typu devil may cry ;d to nie jest jakiestam bezmozgie nawalanie w klawisze i pewnie to bylo przyczyna braku sukcesu mafii na konsole
intro z mafii... zawsze od tej muzyki przechodzily mi dreszcze ;d po prostu najlepszy jaki widzialem, tak samo mafia jest prawdopodobnie najlepsza gra w jaka gralem, mam nadzieje ze mafia 2 to zmieni... licze na rownie trafnie dobrane glosy aktorow i tak samo ***ista muzyke.
trailer niestety nie przypadl mi do gustu, boje sie ze w tej grze bedzie taki rozpizdziec jak w godfatherze ;/ poza tym ten typ w kolorowej koszuli, oby ten sequel byl tak powazny jak prequel
no ja tez na mafie 2 czekam odkad przeszedlem jedynke po raz pierwszy. a grafika to w tym przypadku akurat najmniej istotny element. jestem pewien ze mafia 2 zje gta4 pod wzgledem fabuly, tak jak mafia zrobila to z poprzednimi gta.
trzeba bedzie zarezerwowac sobie troche wolnego lacza przed premiera mafii 2 ;d
jesli to bedzie tak samo dobra gra pod wzgledem fabuly jak pierwsza mafia, to gta4 dlugo nie pozostanie na szczycie, zwlaszcza ze na screenach przedstawiona jest lepsza grafika niz w gta4 ;d
Obecnie forum przegląda 74 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 74 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami