No wiec tak, przypomniałem sobie, że mam kierownice i ja wyciagłem, zainstalowałem oprogramowanie ktore znajdowalo sie na dyskietce podłaczyłem ja, no i właczyłem zwykłe san andreas...
(kierownica zawiera: kierownice :D, pedał; hamulcec, gaz, reczny i galke do zmieniania biegow)
Po wczytaniu sejva nacisnołem pedał gazu, patrze CJ idze do prdzodu, skreciłem no dobra jest ok ale od teraz zaczoł sie kłopot. Wyszedłem z domu i wsiadłem do auta nacisnołem pedał gazu ale samochod zamiast jechać to kamera sie podniosła(hamulec;kamera w dol) patrzałem w opcjach sterowania pojazdem ale nic nie udało mi se zeskrobac...
moze wy pomozecie?
(sorka za brak polsich znakow ale klawa mi sie troszczke popsuła xD)
Ustawienia masz źle... na klawiszach góra, dół, lewo, prawo musisz dać enter i kiedy jesteś na tej opcji i przekręcić kierownicą nacisnąć pedały w odpowiednim momencie.
adikko wlasnie probowałem to w opcjach ale jak np. do "przyspieszenie" dam enter i wisne pedal gsu to nic nie wyskakuje a jak np nacisne cos na kierownicy to jest np. joy2
i no koment.
Obecnie forum przegląda 95 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 95 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami