Aż się zalogowałem z wrażenia. Fota z karteczką, żeby było widać, że to ty, to może uwierze, że wyciskasz dwukrotność swojej masy, bo z dwuwagą nawet prosy mają spory problem.
Rozumiem, że whisper marketing jest dosyć popularnym (i skutecznym) zabiegiem poprawiającym wizerunek, aczkolwiek zakładanie miliona kont tylko po to, żeby reklamować sztucznie własną ofertę wali mi scamem na kilometr.
$5 dla pierwszego, który zauważy zbieżność między użytkownikami gta4 i playboy ;)
LuigiPL napisał: Proszę usunąć adres strony. Prawo do zareklamowania swojej strony powinni mieć użytkownicy z jakimś stażem.
Zgadzam się.
W każdym razie jestem przekonany, że nie macie praw do hostowania 90% modów na stronie, w szczególności produkcji mojego znajomego TriXigT a już na pewno Simple Native Trainera od sjaaka, jednej z ważniejszych postaci na scenie moddingu IV. Sytuacja nabiera smaczku w kontekście pierwszego podpunktu Waszego regulaminu:
Cytat: Uzytkownicy umieszczaja tresci wlasnego autorstwa na stronie oraz na forum. Dlatego aby uszanowac ich prace zabrania sie kopiowac, chyba ze autor wyda taka zgode.
GTA IV na jednordzeniowym procesorze? Za 100 PLN możesz kupić już chociażby najprostszego PDC E2160 który się wyśmienicie kręci bo reszta sprzętu nie najgorsza.
Procek 2GHz (jeśli dobrze kojarzę) to trochę za mało.
Czterojajowy kłamczuchu (:p), sam mam dokładnie ten sam model procesora i choć fakt, rekordów on nie bije, to przy mid-endowej karcie zeszłej generacji (3870) i 2 na XP a 4 na 7 GB ramu gra chodzi całkiem przyzwoicie Zresztą, ten model spokojnie na boxowym chłodzeniu można wykręcić do 2,5-3Ghz co będzie miało spory wpływ na wydajność gry :)
fan_GTA napisał: ja posiadam radeona 4670 512MB i na tej karcie, jeśli chodzi o EFLC to wyciagam 32fps i te 32fps mam na medium, natomiast w IV mam 48fps i też medium, ja z radka jestem zadowolony
Chyba 3,2 fps.
may_cry napisał: Ja bym Ci polecił Radeona 5850 - w sumie najlepszy wybór cena/wydajność lub ewentualnie tańszego 4890, ale to już jest generacja wstecz.
Jeśli masz na zbyciu 1000PLN to bierz 5850 aczkolwiek jeśli byłeś zadowolony z 9800 to spokojnie wystarczy ci dużo wydajniejszy 5770 - do ogarnięcia za ~500 oczywiście nie w tym momencie, bo kupowanie sprzętu w okresie komunii kiedy jest on droższy o 30-70% nie jest najlepszym wyborem.
Lukasz2405 napisał: Płyta nie porysowana... zostala ona tylko nagrana i zainstalowana i lezala jakies 4 miechy...
O, to super, że masz znajomości w tłoczni Take-Two Wprowadzisz mnie na salony?
Zanim wpadnie sdr i zacznie sypać banami, powiem tylko, że jeśli ładnie przeprosisz za piractwo to powstrzymam się jedynie do zamknięcia tematu, w przeciwnym wypadku ban na 301 lat.
a) podeślij pliki wozu, który chcesz podmienić i podaj za jaki ma być podmieniony, pokombinuję.
b) na chwilę obecną nie istnieją żadne inne narzędzia do podglądu modeli bez uruchamiania gry, ew. możesz spróbować wyeksportować z archiwum .rpf czy .img pliki modeli wraz z teksturami i załadować do Zmodelera tudzież 3DS Max (oba płatne), jednak będzie to dosyć mozolna praca.
c) próbowałeś przybliżać obraz w SparkIV przytrzymując PPM i ruszając myszką? Być może modele się ładują ale są oddalone do tego stopnia, że ich po prostu nie widzisz.
szefu napisał: Czy może mi ktoś wrzucić spolszczony plik american.gxt na www.megaupload.com? Sam nie mogę go zainstalować ponieważ admin kompa wyjechał i nie wiem kiedy wróci!
P.S Z Góry Dzięki Za Pomoc! Oraz daje "POMÓGŁ" lub inną formę podziękowania na tym forum!
Generalnie wg umowy licencyjnej nie wolno dzielić plików spolszczenia ani hostować ich na zewnętrznym serwerze, toteż ten plik wrzucił mój nietrzeźwy kuzyn z Korei.
NEIN! Zostałem ***any! Ja nie mam PL covera ***ki moją kopię chyba z UK ściągnęli, bo nawet rating mam z BBFC. Fck.
Chciałeś mieć dzień wcześniej to nie marudź :p Ja tam w sumie wolałbym mieć wersję anglojęzyczną, pasowałaby do podstawki :)
@sdr2 - NIE =( Ubolewam nad tym faktem mocno, zwykły dvd no ale pozłacany font to wieeesz W każdym razie z instrukcji chyba wyleciało Liberty City- It's Over! Nie mogę znaleźć :(
kupuj pan oryginał, w tej cenie warto no i jest lansiarski pozłacany font na coverze. W ogóle prawda to, że działa crack z podstawki po jakichśtam zmianach w rejestrze?
Ja tak samo, jutro lecę po swój egzemplarz. Co do ziarna, zdaje się, że można go wyłączyć w opcjach gry, zarówno na PC jak i konsolach, tylko w The Lost and Damned. Tak jak mtz raczej zacznę od tlad, chociaż przyznam szczerze, że bardziej mnie kręci Ballada.
chaos napisał: Aha i uważaj, bo jeszcze twój kuzyn wyląduje w Panoramie (starzy wyjadacze chyba pamiętają akcję z wakacji 2005).
GRAM YYY W GJETEASANANDREAS BO LUBIE SZCZELAĆ
W każdym razie u mnie też pierwsze co robi 4-letni kuzyn to prosi o włączenie "tej gly z samooochodami" - ja tylko usuwam broń i przechodniów i daję mu wolną rękę, co jakiś czas kontrolując czy aby na pewno trzyma się drogi. Nie ma sensu cenzurować na siłę i udawać dorosłego, sam tutaj adrx przyszedłeś za szczyla i nie powiesz mi, że wtedy nie kręciło cię to, że można strzelać czy zerknąć na wulgaryzm tu i ówdzie (chociażby pamiętne tłumaczenie jednej z pierwszych misji w III - Nie dwaj klapsa mojej kórwie)
Co do samej cenzury, pamiętam, że kiedyś ktoś zrobił mod (chyba nawet jakiś Polak), który uniemożliwiał zabicie kogokolwiek w jakikolwiek sposób - z tym, że było to chyba do VC i miało frajerską nazwę, której nie pamiętam.
Gość zakłada chyba 5 temat z rzędu, dokładnie o tym samym, mimo, iż już otrzymał odpowiedź w poprzednich tematach. Cierpliwość i tolerancja w przeciwieństwie do głupoty mają swoje granice.
Obecnie forum przegląda 155 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 155 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami