jak nie ma neta modemowego to nie ma możliwości, żeby ci doliczyło do rachunku. Z tego co mi wiadomo, nikt w dzisiejszych czasach nie korzysta z takiego łącza.
Cytat: Gra nazywać się ma Grand Theft Auto: Chinatown Wars i wydana będzie tylko na jedną platformę - Nintendo Dual Screen. Świat, w którym przyjdzie nam walczyć o swoje, to znane aż do obrzydzenia Liberty City. Jak sama nazwa wskazuje, akcja gry będzie się kręcić wokół świata azjatyckich mafii - Triady i Yakuzy. Rockstar tworzy specjalny silnik przystosowany do dwóch ekranów, który wyciśnie siódme poty z małego DS.
W tym oto skromnym temacie możemy prowadzić ogólne rozmowy na temat najnowszej jak dotąd części GTA. Czy Rockstar da radę? Czy seria nie straci swojej klasy przez to posunięcie? Co tak właściwie sądzicie patrząc na ten tytuł i konsolę, na którą ma zostać wydany? Rozmawiajmy!
Masz kartę oddzielnie czy zintegrowaną z płytą główną? Jeśli pierwszy wariant, możesz po prostu kartę wyjąć i korzystać ze zintegrowanego rozwiązania, jeśli nie, to, choć wiem że nie o takie rozwiązanie ci chodziło, zainwestuj w najtańszą dźwiękówkę, byle tylko była.
ariasz napisał: Dupisz fleki. Panu queue zapewne chodzilo o niesamowicie ***isty poziom posta autora tego tematu. Zaraz ja zaloze temat "ps3 fajna konsola co o niej sadzicie". Aha i jeszcze ten trzymajmy sie ramy bo sie posramy.