A co do pytania w ankiecie. IV na pewno będzie hitem, nawet gdyby okazała się kupą. Zawsze znajda sie miliony fanów, którzy daliby się zabić za swoją ukochaną serię.
miałem kliknąć na nie, ale jak tylko przeczytałem że w Krakowie, to oplułem ekran. Jeśli tylko będe w mieście, na pewno się stawię.
Don_Luigi napisał: (...) ale jak z noclegiem? Przecież po mitingu będziemy trochę "zjebani" i nie za dobrze, by mi się jechało w takim stanie 6 godzin do domu ;asd
Szczaw napisał: U mnie to działa na zasadzie:
Usuń ulubione serwery
Dodaj ulubiony serv, wpisz hasło i połącz się do niego. Wyłącz gta i klienta i hasło powinno zostać.
Krótko. Klient SA-MP nie chce mi zapamiętywać haseł do serwerów. Po wpisaniu hasła w odpowiednią rubrykę, wszystko jest ok, dopóki nie wyłączę klienta. Potem wszystko się resetuje. Ten problem mi się powtarza któryś raz, przed formatem wszystko ładnie się zapisywało, a teraz już nie. Reinstallowałem GTA, SA-MP, i dalej nic. W ustawieniach jest zaznaczona opcja "Auto save server passwords"
sprawdzone, do użytku dla przecietnego gracza spokojnie wystarcza, na jakosc dzwieku nie narzekałem. Uważaj tylko, żeby nie klasc ich na ziemi, ja tak zrobilem i mi stary je rozdeptał :E
Z racji, iż dosyć hucznie obchodzimy 4 urodziny serwisu, chciałbym zaprezentować wam dwie skórki na wasze blogi. Starałem się trzymać stylu sdr'a oraz kolorystyki strony. Motywem skórek są artworki, tym razem z Grand Theft Auto IV.
Żeby nie przedlużać, sprawdzcie ten link. Znajduje się tam prosty tutorial dla zielonych oraz standardowe prawa autorskie.
Prosiłbym, żebyście nie edytowali ani nie re-uploadowali tych plików, gdyż włożyłem w to trochę pracy, i myśle, że mogę liczyć na odrobinę szacunku. Pliczki są dla wszystkich darmowe, im więcej osób będzie z nich korzystać, tym będę szczęśliwszy. Prosze o opinię.
Jurny Piotruś jechał skuterkiem z prędkościa 19.276456345645 km/h. Nie przejmował się tym, że zamula ruch drogowy. Nie przejmował sie policja. Bał się o swoją parówkę. Bowiem sklep, z najzajebiaszczymi parówkami miał być wkrótce zamknięty. Gdy dotarł na miejsce, było to 11 11 o godzinie 11:11 na 11 ulicy z 11 samochodami, 11 latarniami. Na miejscu 1337 ziomów szturmowało sklep. Podszedł do budki telefonicznej i zadzwonił do znajomego.
Fajne, nie? Zalapalem zajawke na takie gangsterksie teksty, jak sie bujałem kanciakiem z hydrauliką po ośce, bylo ogólnie niezle, bo domyslnie to jestem blondynem zafarbowanym wzgeledm tego ze sie sympatyzuje z cyganami.
gofuS napisał: Sam wyjdz, pff bedzie mi jakis koles rozkazywal. Jezeli masz pisac takie posty to lepiej nie pisz czlowieku Mowilem ze nikogo nie zmuszam do gry, a to ze Tobie sie nie podoba to juz Twoja sprawa.
Nie rozkazuje ci, tylko grzecznie prosi. To różnica.