Z chęcią bym się za to zabrał, ale najpierw chcę przejść cały główny wątek czwórki, żeby nie psuć sobie fabuły. Swoją drogą jak będziesz miał "coś" do pokazania, zgłoś się do sdra, myślę, że z chęcią gtg obejmie patronat nad tym projektem :)
Ja jednak otworzę (nie bij szefie ;]). Otóż swojego czasu grałem w SA (zdaje się, że nawet całą fabułę zaliczyłem) na sprzęcie pokroju Celerona 2.8Ghz, 256mb Ramu i GeForcie 4 z 64mb na pokładzie, więc jeśli jego sprzęt jest podobnej wydajności do tego, to myślę, że na najniższych spokojnie* pogra sobie.
W zasadzie, to do tej pory jak ktoś się przyznawał do posiadania pirata, zamykaliśmy temat/odmawialiśmy jakiejkolwiek pomocy, ale jeżeli właśnie obaliłeś papę Dawida i sam zasiadłeś na tronie gtg, to luz, można zacząć tolerować nielegalne kopie. Tyle, że beze mnie w redakcji ; )
Właściwie to chodziło mi o to, żeby od razu powiedział jaką ma wersję gry, dzięki temu unikniemy niepotrzebnych dywagacji nt. źródła problemu - a co do urywania głowy, miałem na myśli to, że, przynajmniej ja, banować nie zamierzam za przyznanie się do pirata, a za kłamstwa i lanie wody już owszem. Jeśli jednak łamie to jakieś odwieczne zasady serwisu, rzecz jasna odwołuje tamto zdanie :)
Na marginesie: Rządy cesarza Dawida mi osobiście odpowiadają, tak więc żadnego zamachu stanu w najbliższej przyszłości nie planuje :)
Mustafa napisał: queue a ty jakie masz gta :> ?
Jakoś w IV okazji jeszcze zagrać nie miałem i prawdę mówiąc, jakoś mi się nie pali Jak moja karta wróci z serwisu to zacznę przegryzać w spokoju Fallouta 3, jak na razie zaliczyłem pierwszy epizod i nie kryjąc, narobiło mi to apetytu :)
Tak na marginesie - tutaj za posiadanie pirackich kopii głowy nie urywamy, czasami lepiej się od razu przyznać, pomoże nam to w zdiagnozowaniu problemu i oszczędzi czasu i niepotrzebnych nerwów.
Tu nie chodzi o styl, który nawiasem mówiąc jest dość przeciętny (tak to jest z darmowymi, jedynym plusem jest fakt, iż pasuje tematycznie), tylko o instalację phpBB w języku angielskim. Od strony merytorycznej nie będę oceniał, gdyż zwyczajnie się na tym nie znam, mogę tylko powiedzieć, że główny admin ma problemy z gramatyką ("mamy kilka głównych celi"). No i pozostaje jeszcze fakt usuwania niewygodnych postów co śmierdzi mi socjalizmem na kilometr.
Cóż, muszę powiedzieć, że gra mnie jednak wciągnęła Jednak misje są monotonne. jeżdżenie cały czas z jednego na drugi koniec mapy zaczyna mnie denerwować, fizyka (faktycznie to nie CryEngine 2 ;o) jest żałosna, porównując ją do tej znanej z Crysisa (nie ma to jak niezniszczalny krzaczek, po którym nie da się przejechać), czarnuchy przyjmują pół magazynka na klatę i jeszcze stoją, maczetą właściwie nie da się uciąć niczego więcej prócz czyjejś głowy, ponadto grając wcześniej w Crysisa zdążyłem się przyzwyczaić do pękających opon i wybuchających baków, trudno mi się teraz przestawić. Podsumowując - pomysł ciekawy, fabuła średnia, misje monotonne, fizyka "taka se". Generalnie to można zagrać, aczkolwiek nie jest to jakiś mistrzowski tytuł. Ot, zainstalować, przejść główny wątek i odstawić na półkę.
Cytat: queue i tu nie masz racji, gdyż FC2 chodzi na silniku "Dunia", czyli innym niż Crysis, który chodzi na "CryEngine2".