Zanim cię zjedzą, powiem tylko tyle, że uruchomić uruchomisz, ale przydałoby się dorzucić ramu. Przy okazji napisz, jaką dokładnie masz kartę graficzną.
Nie, poważnie, z tego co pamiętam, to musisz wykonać misję Toreno's Last Flight, czego pośrednią konsekwencją jest odblokowanie lotniska, a dalej już chyba wiesz.
Ogarnij na przyszłość nazwę tematu, głębszej treści nie chciało mi się edytować. Panie fanie, 128 w tym przypadku określa szynę, pamięci jest 256MB. Jednak jak sprawdził puexam, nawet na 7900 IV nie "pujdzie" przy zadowalającej prędkości i jako-takim wyglądzie. Więc poproś mamę na święta o kartę graficzną a generalnie to i tak GTA jest od 18, więc musisz podrosnąć. I nie słuchaj Tomka, dla niego legalność oprogramowania jest czystą abstrakcją.
k11h napisał: Ciekawe.. Ale w Polsce to nie ma na co liczyć :/
Tu akurat kwestia kraju nie ma specjalnego znaczenia, bo wszystko idzie przez sieć. W każdym razie, wątpię, że to przejdzie, bo wymagałoby to ogromnych kosztów na stworzenie gigantycznej infrastruktury sprzętowej która byłaby w stanie udźwignąć tak wielkie obciążenie w postaci milionów graczy online. W każdym razie gdyby OnLive stało się standardem, byłby to morderczy cios dla piractwa.
W VC nie znajdziesz czcionek. Co najwyżej fonty. Ten, którego szukasz nosi nazwę "Pricedown". Co do dźwięku, przeszukaj w folderze /audio, tam są prawie wszystkie pliki dźwiękowe.
Od strony graficznej słabo, ale widzę, że jest kilka ciekawych artykułów. Piszcie dalej, myślę, że pomoże to wielu osobom i pozwoli rozwinąć rodzimą scenę modową (choć taka skończyła żywot wraz z popularnością Vice City)
ariasz napisał: Fajnie, nie wiedziałem że teraz w modzie jest uploadowanie do sieci wpisów z rejestru. Niestety czuję swąd usuniętej że tak powiem kopii zapasowej.
Fakt, wali jak cholera. Pokaż fotkę pudełka, żeby było widać, że to twoja :>
Niech sobie kręci, nabierze wprawy, ale niech swoje "dzieła" zachowa dla siebie. A co do camhacka, na gtam.pl jest tutorial, jak zrobić, by działał w SA-MP.
Obecnie forum przegląda 189 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 189 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami