Tak się zastanawiam, jak dwóch kolesi z ruskiej mafii daja sie zastraszyc przez alfonsa, niggaza w wiejskiej koszuli i homoseksualistę. ;f I wywożą ich do lasu, zeby i powiedziec, ze maja im zaplacic... lol
ariasz napisał: Tak to nie jest obrazanie, tylko stwierdzanie faktow
Jeśli tak, to jest ono błędne.
ariasz napisał: i nie interesuje mnie gdzie jestem.
To bardzo nie dobrze
ariasz napisał: jesli audigy to syf , to pokaz mi cos lepszego,
Chociażby X-Fi Elite Pro, z tym, że kosztuje 11 razy więcej niż Audigy.
Luigi napisał, że ma do wydania 200zł na kartę, więc chyba lepiej wziąć x-fi niż Audigy, skoro go na to stać? Ew. wziąć Audigy i zainwestować w lepsze głośniki, np. Creative Inspire T 3100 (ok. 130zł) i poczuje lepszą jakość dźwięku.
ariasz napisał: sie pytam jakis zwiazek ma paint i gg z kartami dzwiekowymi,
Po raz kolejny mówię, że te programy symbolizowały domowe użytkowanie komputerów.
Tymi słowami pragnę zakończyć tą niepotrzebną dyskusję. Jeśli chcesz się jeszcze podzielić ze mną jakimiś opiniami , zapraszam gg/pw/mail.
ariasz napisał: kresek ty techniczny beztalencie .
Nie jesteś na _R żeby bezkarnie obrażać innych użytkowników. Już któryś z moderatorów kiedyś powiedział ci, ile tu znaczysz i na ile możesz sobie pozwolić.
ariasz napisał:
A kresek skoro to jest syf (nie mowie ze to jest mega audiofilski sprzet CA) to pokaz za taka cene cos lepszego...
Zintegrowana karta dźwiękowa to też syf, ale 'pokaż mi coś lepszego w takiej cenie...'
ariasz napisał:
gg i paint w kontekscie karty dziwiekowej ?
Tu chodziło o domowe, nieprofesjonalne wykorzystywanie karty.
Obecnie forum przegląda 317 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 317 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami