Witam, mam problem. otóż po koniecznej reinstalacji systemu zachciało mi się zagrać w gta 4. Grę tę mam ze steam, i jej nie reinstalowałem gdyż miałem ja na innej partycji. Problem jest taki że jak sobie pogram tak z 15 min to robi si coś takiego że obraz staje w miejscu po czym są małem pzeskoki ale następnie znów staje tym razem na amen z tym że słychać dźwięki z gry dalej. Po wciśniećiu magicznej kombinacji ctrl+alt+delete pokazuje się pasek ale komp zamiera i musze go restratować. Jest to jakiś częsty błąd ? czy jest to spowodowane tym że był reinstal systemu. Dodam jeszcze że gra przed reinstalem działała dobrze.
Nie nie zmianiałem dawniej xp sp3 teraz też. Myślałem też o reinstalu tylko to nie jest takie proste, bo bym musiał zassać od nowa ze steam a to jednak 15 gb przy czy właśnie ze steam targam gta epizodes ... także po prostu chcę wiedzieć czy można coś z tym zrobić bez przeinstalowywania
a instalowałeś którykolwiek patch do IV? jest też tak, że jak instalujesz grę na przykład na partycji D, to część plików (mimo, że wybrałeś partycję D) to zapisuje się na partycji systemowej i podczas reinstalacji systemu te pliki zostały usunięte, moim zdaniem tak to wygląda.
patch nie wiele może dać....ponieważ miałem coś takiego z grą The Lord of The Rings: Battle Of The Middle-Earth....tak więc ponowne zainstalowanie tej gry pomogło!
Cytat: nono fun to jest wogule jak rosjedziesh policjantuf al bo poszczlasz do ludziuw heche ;d;;d;d;da;sdasf
Chcesz być fajny?
W każdym bądź razie nom mam to gta eflc no i dalje to samo czytałem troche tu troche tam i pisali np o zmianie częstotliwość odświerzania na wyższą(?) i zrównanie odległości kamery i czegos tam. Zrobiłem obie te rzeczy no i zamiast komp sie totalnie wieszać to spada ilość klatek do około 10 na sekunde także nom bym był uradowany jak by ktoś mi pomógł
Obecnie forum przegląda 333 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 333 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami