patch nie wiele może dać....ponieważ miałem coś takiego z grą The Lord of The Rings: Battle Of The Middle-Earth....tak więc ponowne zainstalowanie tej gry pomogło!
Ma kilka pytań związanych z GTA IV:
1. Czy domy/kryjówki posiadają garaże w których można parkować samochody jak w poprzednich grach z serii GTA (bez GTA, GTA II, GTA London)
2. Jak mogę włączyć telefon? (na PC)
3. Jak włączyć komputer policyjny w Radiowozie?
4. Czy w telefonie można wybierać funkcję muszką czy tylko strzałkami (lub innymi przyciskami) na klawiaturze?
o to mi chodzi! zmiana nazwy na inną nic nie daje!
+++ EDIT (01.05.2010 18:49):
mam inne pytanie nie związane z tym tematem:
Czy istnieje możliwość podejrzenia pojazdów, motorów, łodzi nie uruchamiając gry tak jak w przypadku GTA SA programem GGMM, oraz nie programem SparkIV czy OpenIV (w tych programach jak biorę na podglą to mam tylko niebieski ekran i tyle!)
jasne tylko jak jest samochód o nazwie turismo a taki mam już podmieniony to nie da rady podmienić go za comet - zmiana nazwy nic nie daje bo prowadzi u mnie do błędu i wywala z gry!
ma ktoś z was może podmienione wszystkie samochody na realne (nie nazwy tylko auta jako pojazdy)?? jeśli tak to czy może mi ktoś wrzucić na megaupload.com lub przeklej.pl??
Czy może mi ktoś wrzucić spolszczony plik american.gxt na www.megaupload.com? Sam nie mogę go zainstalować ponieważ admin kompa wyjechał i nie wiem kiedy wróci!
P.S Z Góry Dzięki Za Pomoc! Oraz daje "POMÓGŁ" lub inną formę podziękowania na tym forum!