Hej.
Potrzebuje jak najbardziej ocenzurowaną wersje tej gry. Mój kuzyn lubi w nią grać (jak każdy bachor ) a nie chcę żeby oglądał tyle krwi i patrzył na dziwki.
Słyszałem, że Australijska wersja jest cenzurowana, ale jej nie zdobędę, nawet nie ściągnę z internetu, bo kto by uploadował albo pobierał wersje z cenzurą.
Może istnieje jakiś mod? Czy coś?
Pomóżcie.
Mnie ciekawi też nazwa (jeżeli będzie to VC) no bo GTA V chyba nie zrobią bo cyferki są zaklepane przez Liberty City (GTA III i IV) poza oczywiście LCS ale to inna historia. Z GTA IV nie mieli problemu dodali cyferkę i już a jak miastem będzie Vice to co ?
jeżeli chodzi o czas akcji to wg chronologii będą to 80', bo GTA3 było w czasach teraźniejszych rok premiery był zgodny z czasem akcji. Teraz znów mamy liberty city w czasach teraźniejszych (prawie) więc następne powinno być VC w latach około 80'.
Jeżeli chodzi o czas to też wolałbym taki w jakim gra będzie miała premierę. Pamiętam jak już kilka lat temu marzyłem o takim gta i w końcu wyszło gta4, tam jest 2006 ale styka ;d.
Cytat: BTW: Graliście w ogóle we wszystkie części serii?
wstawcie do downloadu save 100% skoro można to obejść. Ja tam wole mieć 100% niż multiplayer.
(swoje 85% skasowałem ;()
@down:
znalazłem już.
Miałem dziwną sytuacje, nie wiem czy to była wina gta4 czy tego save ale jak go odpaliłem wszystko działało zmieniałem sterowanie trochę pochodziłem i win się zawiesił po czym przed załadowaniem windows się restartował. Musiałem robić format -.-
yo
chodzi o mIRC'a na stronie, tak jak to było na gtafilms.com, że można było przez bramkę lub przez mIRC wejść na kanał, na google nie za bardzo wiedziałem co wpisać bo się na tym nie znam. plz help xd
to jest pirat też tak miałem. Poproś kogoś z oryginałem w wersji pl żeby ci skopiował plik z wersją językową (nie pamiętam jaki to) tyle że nie będzie polskich znaków.
Obecnie forum przegląda 159 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 159 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami