Świetny początek, te zwolnienia i błyski smiley coś pięknego. I do tego podkład muzyczny dobrze doprany i dopasowany do sytuacji. A te pościgi niczym w Most Wanted Wreszcie w napisach było mniej błędów, nie potrzebnych odstępów etc. Fabuł jest ciekawa, cały czas w filmie coś się dzieje.
9.5/10
Edit:
aciuch mądrze napisał: Znowu czasami zdarzają się głupie błędy, jak braki ogonków w samogłoskach.
Mnie też to denerwuje, przez to obniżyłem ocenę o 0,5.
RockeT, Shiz, Happy DresDay, O i Tank Fun oglądałem na GTAFilms
Oceniam World on Wheels 2:
Słaba jakość video jak na youtube. Hip-hop nie pasuje, lepsze jest coś w stylu rock/metal. Nie ma zgrania muzyki. Film jest za mało dynamiczny. Tricki na średnim poziomie. Muzyka urywa się na końcu.
4/10
Mój kuzyn ma pewien dziwny błąd z SA, otóż podczas gry postacie są przeważnie* białe
Screen nie będzie bo kuzyn nie ma neta.
*przeważnie, bo ich kolor zależy od koloru nieba X_x np, niebo w dzień jest niebieskie to postacie też są niebieskie, jak niebo czarne to postacie czarne :x.
Kod: -L- Usage: chanlev #channel [user] [modes]
-L- where #channel is the channel to operate on
-L- user is the user to display/change
-L- (omit this to show all modes on channel)
-L- modes is the mode changes to make
-L- (omit this to just show current modes)
Kod: -Q- AUTH'd successfully.
-
-Q- Remember: NO-ONE from QuakeNet will ever ask for your password. NEVER send your password to ANYONE except Q@CServe.quakenet.org.
-
Stworzyłem swój własny kanał IRC. Wszystko jest ok, mam @L i kanał działa. Tylko jak na niego wchodzę to nie jestem adminem. Na http://www.quakenet.prv.pl/ tego nie ma. Proszę o pomoc: Jak zrobić, żebym był adminem na własnym #?
popatrz: też kiedyś przechodziłem tą misje po raz pierwszy i nie miałem internetu i nie mogłem poprosić kogoś o pomoc. Też miałem z nią problem ale w końcu mi się udało...
Od razu zobaczyłem błędy typu: brak polskich znaków, zdania od małej litery itp. Plus za wykorzystanie SAStudios, ładny montaż, i dobraną muzykę . Nie spodobała mi się zmiana koloru i wielkości czcionki. W jednej scenie zobaczyłem celownik, pobierz program z naszego downloadu, który go usuwa. Fabuła bardzo dobra.
8/10
Obecnie forum przegląda 288 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 288 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami