Nie, nie, to nie żart. Mod stworzony (przez polskiego?) użytkownika GTAinside
Podmienia:
-Włosy i inne ***ły
-Policje, wojsko itp.
-Bronie
Nie ma instalki więc trzeba podmieniać. Proszę, jakąś osobę, aby moda zainstalowała i podzieliła się wrażeniami. Przypominam, że jest to wersja demo. pobierz komentarze
Od razu lepiej z napisami, ale były mini błędy. (nie obniżę za to oceny, wiem, że masz problem z podglądem) W Vol.2 myślałem, że będą gonić go na piechtę, a tu ładne rozwiązanie, quady i cross. Nie pisze się 'w klubie striptizerskim' tylko 'w klubie ze striptizem' Szkoda, że nie było dźwięków z gry :\ Za dużo efektów podczas normalnych scen, których nic się nie dzieje. Dziwne było to, że pod zdobyciu broni i pojazdu nie uciekł (przynajmniej ja tak był postąpił)
8/10
jak tommypl to i ja (pzdr)
Niedawno na GTAinside.com pojawił się news z tym właśnie modem (Liberty City to San Andreas). Przenosi nas do pięknego miasta jakim jest Liberty City. Pobierz
Miłej gry :*
lubie_gta napisał: wiem.To duch tego brata CJ co zginął i teraz mnie prześładuje.bo gdy wyjechałęm na 5 lat do Liberty city on zginął i teraz nie da mi spokoju.
Oo to żart mam nadzieję...
lubie_gta wchodzisz tu http://imageshack.us/
klikasz przeglądaj, wybierasz plik i Host It, czekasz chwilę, jak sie zuploaduje to kopiujesz ostatni link na forum.
Będą nowe Hudy i mapka, oby w tym samym miejscu (lepszego chyba nie ma)
I oczywiście pasek życia zamiast liczb (wielki błąd zrobiło R*, zamiast pasku życia w GTA:A zrobili cyferki :c, i zamiast normalnej mapki takiej jak w SA zrobili taką jak w GAT3)
lubie_gta napisał: I jeszcze jedno.jak do niego podeszłem z aparatem to pisało coś tam po angielsku i żebym nacisną TAB.jak nacisnąłęm to patrzyłęm wzrokiem tego gościa a chodziłęm CJ.i zrobiłem sobie zdjęcie!!!
To jest normalne. Tak sie dzieje kiedy z rekrutujesz sobie członka gangu, wtedy może ci robić zdjęcia. Pewnie wpisałeś kod SJMAHPE, z rekrutowałeś tego gościa i za tobą łazi. Zrób screena tego faceta a nie CJ, (klawisz Print Screen SysRq i później wklejasz do Painta i wrzucasz tu)
Wiesz w WMM można zrobić naprawdę dobry film. Ty zrobiłeś w nim 12 i dalej nie widać postępów. Brzydki kolor tła w napisach końcowych i początkowych. Ogólnie cały montaż brzydki.
sebaseba napisał: Jakość tak słaba bo to googlevideo jak ktoś nielubi Hip-Hop`u to trudno
Hip-Hop nie pasuje do stuntów i kropka. Muzyka musi być energiczna aby zgrywała się z trickami. U ciebie tego zgrania nie było i film był bardzo 'powolny'. Minus za 'skakanie' kamery. Co to był za urywek z Hudami? Mogłeś to usunąć :X. Stunty były w miarę dobre. Polecam poradniki PKS'u tutaj I jeżeli chcesz uczyć się stuntować i montować zarejestruj się tu
Mam jedną rade: Otóż, gdy masz włączony replay to nie ruszaj chwile myszką, aby kamera oddaliła się od motoru, bo tak jest strasznie przybliżona i słabo widać ocb w danym tricku (tak u ciebie było w niektórych stuntach)
Obecnie forum przegląda 284 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 284 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami