Cytat: Hehe, niestety wersja beta jest dostępna tylko dla wybranych..
Jeżeli jesteś tym 'wybranym' to zapewne masz już moda, więc zapuść jakieś screen z gameplay'u
Dziwne niby taki mod z okładką i w ogóle a nawet strony nie mają ; <
Edit:
Coś mi to fake modem śmierdzi. A więc wyjaśniam:
Okładka - jeżeli nie jest to fake, to mod byłby do pobrania, więc po co okładka? Kto sprzedaje mody?
Modowane auta - dla efektu
Wypadki - Po wpisaniu kodu JCNRUAD, kiedy wjedziemy w inny pojazd on wybucha a przy okazji my (tak jak na filmiku)
Pierwsza scena filmiku - efekt dodany przez jakiś program do montażu + przybliżenia dające efekt 'bullet' podczas wypadków
Druga scena filmiku - Nie jestem pewien ale chyba nie ma głównego bohatera w samochodzie - użycie CamHack'a i chyba przycisk End.
Inaczej zniszczone auta - jeżeli pobierzemy sobie auto jest to możliwe
Celowe przybliżenie programem do montażu, dające efekt 'ucięcia" Hud'u i mapki.
Cytat: (ten mod jest dostepny na niektórych źródłach :P)
Wiesz, że jest dostępny, dajesz screeny a moda nie masz...
Ty dopiero teraz odkryłeś San Andreas? -_-
Człowieku zbieraj na GTA:IV ; p
Jeżeli masz SA po polsku:
Opcje - Ustawienia Obrazu - Zaawansowane - Rozdzielczość.
Axis też ładna nazwa, trochę się kojarzy z sixaxis (dobrze napisałem?) a xayze (czyt. kzajze?) ma w sobie 3 ostatnie litery alfabetu XYZ i taki mógłby być skrót (tak jak np. gtathegame - gtg)
ja miałem kupować nowego kompa, ale się opanowałem i na jesień kupuję X360 lub PS3, a kompa będę miał starego 256Ram, 40gb pojemności... i będzie mi służył do nauki i przeglądania internetu a konsolka do grania
A skąd wiecie, że będzie tylko NY, może w trailer2 będzie London. Może będzie kilka map tak jak w GTA1, a bedziemy na nie sie dostawać liniami lotniczymi :)
Filmik ogólnie mi się podoba. Cieżko jest poznać czy głowny bohater to akurat przybysz ze wschodu, ale na pewno był by to oryginalny pomysł :D
Zbieram na X360, niedługo mam bierzmowanie tak że wiecie... :D
Za niedługo kupuję nowy komputer (jesień tego roku) ^^ i nie wiem z jakim systemem operacyjnym Na Linuksie raczej nie pogram, a chciałbym w GTAIV (zapewne wyjdzie na PC) Więc chyba zostaje mi Vista...
To dobrze, że robisz stuntfilm, ale W STUNTACH NIE WOLNO OSZUKIWAĆ, stunty robi się na czystej grze oczywiście możesz mieć trainer, albo coś innego ale nie mody... chyba, że robisz całkowicie na modach, ale wtedy w napisach początkowych albo końcowych musisz napisać, że ich używałeś...
Znam ten błąd doskonale, przez niego nie mogę zainstalować Vice City, ale San Andreas zainstalowało się poprawnie (a SA masz na CD czy DVD?). Niestety nie wiem jak na niego zaradzić, może w tym temacie się dowiem, to wreszcie zainstaluje VC...
Obecnie forum przegląda 243 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 243 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami