Stunt: Jest coraz lepiej, ale nadal występują błędy. Po pierwsze polski hip-hop, poszukaj coś w rodzaju rock/metal, polecam TO RADIO. Stunty też są lepsze, przy najmniej w większości. Wykorzystałeś przejścia, których nie było w poprzednich filmach za to plus. Brak jest dopasowania tła do muzyki.
Film, a raczej teledysk: Gdyby nie tyle błędów ile tam wypatrzyłem nie było by źle. Po pierwsze zły tytuł. Miejscami HUD i mapka. Mogłeś użyć CamHack'a. Muzyka na końcu się urywa- brak ściszenia.
Jeżeli masz słabego kompa to zmień we Frapsie w zakładce Movies z Full-size na Half-size i zaznacz opcję No sync (nagrywanie bez dźwięku) Powinno trochę pomóc.
Edit by aadriann
Nie zaznaczaj opcji No sync bo wtedy będzie ci jeszcze bardziej ścinać. Odznacz opcję Record Sound, jak odznaczysz to wtedy nagrywanie będzie bez dźwięku, sorry za błąd.
Widze że nie posłuchałeś moich rad, których ci udzieliłem w poprzednim filmie. Nadal jest okropne, niebieskie tło typowe dla WMM. Tytuł do kitu. Zmień tło i animacje napisów na początku, wtedy film będzie lepiej wyglądał. Nadal jest napis REPLAY, który bardzo łatwo można usunąć. KLIK Nie pamiętam jak była muzyka w poprzednim twoim filmie, ale w tym średnio pasuje. Akcja filmu jest trochę za wolna, staraj dopasować się muzykę do tła. Używaj przejść, bo prawie zawsze były przeskoki z jednej na drugą scenę. Zauważyłem też zmianę kamery podczas skoków. Tricki na tym samym poziomie co w poprzednim filmie, tylko niepotrzebnie używałeś gruchotów to stuntów, zamiast nich mogłeś dać więcej nrg-500 i samochodów, no i te samoloty i czołgi niepotrzebne. Napisy na końcu trwają za długo.
Poświęcaj więcej czasu na robienie filmu, poczytaj poradniki KLIK i oglądnij jakieś porządne stuntfilmy. Mam nadzieje że teraz mnie posłuchasz i twój następny film będzie lepszy.
GoldDenton za wcześnie dałeś link, jak wrzucasz na YT to musisz poczekać kilka minut.
Zapewne graliście na swoim serwerze, więc poprzez PAWNO mogliście wyłączyć nick nad graczem, mógłby być na dole ekranu, tak jak np. w Apmedzie (jak chcesz mogę ci powiedzieć jak się wyłącza) Do HUD'u się nie przyczepiam bo sam nie wiem jak go wyłączyć. Tytuł jest trochę naciągany, lepiej wymyślić coś własnego (najlepiej po angielsku) W styntach jest za dużo quadów, powinno być więcej nrg-500 i samochodów. Miejscówki się powtarzają i za często są na lotnisku. Muzyka nie jest zła, ale brak jest dopasowania jej do tego co się dzieje na ekranie. Do intro mogliście użyć saCamHack (nie dawno została stworzona wersja dla sa-mp) albo po prostu intro zrobić w singlu.
Jak na pierwszy raz nie jest źle. Unikaj niebieskiego tła i napisów typowych dla WMM bo to brzydko wygląda. Dobrze że robisz stunty na replay'u, tylko usuń ten napis. Muzyka też nie jest najgorsza, ale do stuntfilmów poszukaj coś w rodzaju rock/metal i staraj się dopasować obraz do muzyki. Tricki jak na pierwszy raz wyglądają bardzo dobrze. Jeżeli chcesz dalej robić filmy, koniecznie odwiedź tą stronę jest tam mnóstwo poradników dla stunterów i początkujących filmowców. Zawsze wymyślaj tytuł filmu, bo Film 8, źle wygląda. Zapowiadasz się na świetnego stuntera :D
Wstyd Zajrzyj na GTAFilms tam masz poradnik
(tak w ogóle to jest program umożliwiający lepsze kręcenie filmów tj. dobieranie aktorów, ich animacje itp)
Chciałbym słychać muzyki z gta3, ale nie w grze tylko w formacie mp3, albo wav
Podobno można to zrobić za pomocą patch'a 1.1 ale nie wiem jak
W VC jest program to takiego czegoś (ADF Converter) ale do gta3 nie działa.
Proszę o pomoc
jak chcesz dać dziewczynie kwiaty to najlepie przytrzymaj Tab
Jak miałem zainstalowany mod Hot Coffee i z dziewczyną miałem 100%, przytrzymalem Tab przy niej to zaczeła CJ-owi robić...
Obecnie forum przegląda 302 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 302 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami