Mam problem z vc otóż::
Gdy już łacze się z serverem i cała gra mi wejdze zaczyna sie ładowac pasek nagle wychodzi mi z gry i wychodzi mi komunikat:
VC:MP has crashed. The error report has been generated below.
rp: 5583 skąd: ze wsi
ja miałem taki sam problem z multiplayerem ale wkleiłem tą łattekę i zadziałało może masz jakiś bład z Mul.... ja miałem jak ściągnęłem kiedys z www.gta-downloads.com ale pożniej ściągnełem z www.thegtaplace.com i działeło. ((POZDRO_))
Co do pierwszego, to nic innego jak crash podczas ładowania gry. Łatka została już zawarta w tym temacie. Mogłeś od razu zainstalować VC-MP 0.3b, albo VC-MP Fixed Edition i nie musiałbyś się z łatkami bawić.
Co do drugiego problemu, to po prostu zwyczajny crash. Nie ma niego rady, chociaż najwięcej zależy od serwera, na jakim grasz. Weźmy sobie na przykładzie LW (littlewhitey). Tam crashe są co chwila, bo gracze robią db, helikill, bawią się pojazdami. Poza tym, graczy jest tam zdecydowanie za dużo. Polecam grać na mniejszych serwerach, gdzie jest jakieś 10-15 osób.
No to nic spróbuje odinstalować gre i spowrotem zainstalowac i ściągne sobie VC-MP 0.3b ..... ponieważ nie potrzebuje łatekk..
jea a może znasz jakies servery tam gdzie gra mało ludzi.... jeśli tak to podaj IP i port ............. szukałem w google.pl ale nic potrzebuje jakis stronek z serverami lub ip / port KLIK :))
Nom, to jest Polska Scena VC-MP, którą prowadzę. Polecam nasz serwer, gdyż gra atm mało osób i crashe bardzo rzadko występują. Poza tym. VC-MP ma wbudowaną wyszukiwarkę serwerów, więc sam powinieneś wiedzieć gdzie, ile i kto gra.
Jeszcze ozbacze z tymi serverami co mówil jea mam juz kilka serverow tam gdzie gra mało ludzi..... .................... ale to teraz jest nie mozliwe ponieważ od 4 dni serverm mi padł stronki normalnie otwieram ale grac w gry przez neta nie moge... koledzy którzy maja ten sam net co ja.. mają to samo co ja gosciu juz był sprawdzał coś .... zobaczymy jak nie bedze hasało jutro dzwonie do niego bo tu już przesada ;/ pozostaje mi tylko czekanie do jutra..
Obecnie forum przegląda 219 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 219 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami