no macie rajce tak gra to by było coś na singlu też ale na multi. No dobra jescze się odcinki nie skonczyły. Nawet jak by miała taka gra powstac to se jescze poczekamy.
Według mnie Linuks jest lepszy owiele lepszy od systemu Windows Vista. A popierwsze to tak jak napisał sdr cytując miauczka komutery nie są tylko do grania. Jeśli interesujesz się komputerem to naucz się najpierw dobrze z niego korzystać bo te inteligentne maszyny nie są tylko po to żeby je zaśmiecać beznadziejnymi grami, które są dostępne na naszym polskim gó******* rynku.
Najlepsze:
-Gta 3, Vc, SA
-Manhuty 1 i 2
-Just Cause ( nie wiem jak tro sie pisze)
-Need for speed'y ale nie Carbon
-THPS 3 i 4 oraz Underground 1 i 2
-POstal 1 i 2
Najgorsze:
FiFA (calusienka seria)
Mafia
PES (wszystkie czesci)
The Movies
Driver
Star wars'y
harry potter
no co za kłamca ! Z kodami się stuntmovie nie robi co ci to da że dasz swój film do neta jak odrazu będzie ocena : Napewno używał kodów albo jakiś modów zresztą nie da się ukryć że sie używa kodów albo jakiegós moda.
ja mam konsolę Nintendo GameCube i mam grę Tony Hawk's Underground 2 i muszę przyznac, ze gra jesy nawet fajna ale grawitacja do kitu nie mam karty pamięci i nie moge zachowac gry gralem w nia nie dawno i wyskoczylem na jakies rampie i wybilo mnie na ok 30 m ale dobre tricki są .
max payne 2 dopiero wymiata przeszłem go całego bez kodów ale okropine się namęczyłem jak nic ale max payne to gra lux. A fabuła to normalnie mord rodziny jakieś porachónki z jakimś V czy jakos tak ale to jest cool gra !
oj chłopie ja nie wiem czy ci coś to da skoro nie masz dowodów na to, że ci wymienili tego procka. musisz użyc jakiegos podstrepu nie wiem cholera nie wiem ale ja miałem podobny problem dwa lata temu mialem problem z ramami dobra zanioslem kompa do naprawy i miałem przed naprawą karte GeForce 5700 i
sku***** mi wymienili i ramy na lepsze i karte na GeForce 2 normalnie 2 32 mb !
witam ostatnio dodawałem jakiś mod i musiałem podmienic plik gta3.dir w folderze models. A oto moja prosba ten kto ma nizmodowane vice city niech prześle mi ten plik (gta3.dir) na e-mail: positivogrande@o2.pl Uprzejmie dziękuję
Obecnie forum przegląda 97 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 97 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami