jak na początku pierwszy raz zaczęłem grać w SA-MP to nie bardzo wiedziałem jak w to grać bo cały czas ginęłem (deatchmatch) czy jakos tam ale SA-MP urozmiacilo mi gre GTA SA ze nie moge sie odniej oderwac .
nick: 9/10 może być jakaś tam żyłkaa
atarar: 5/10 trochę dziwny
podpis: 6/10 środniowaty
User: 8/10 żyłkaa jest spox gośc ale czasem mnie wkurza tymi radami !
VCS jest o 100 razy lepsze niż Gta VC. Tutaj chodziasz mozna pływac a nie to co w VC chodziaż w sa sie da: nie mogę się doczekać kiedy będzie na PC'eta (o ile wogóle będzie) .
wg. mnie najlepszym programem do instalacji samochodów i motorów to program GTA mod instaler v 5.0 to jest najlepszy program do instalacji pojazdów wypróbuj go a ci się uda .
PS:tym co nie wiedzą jak usunąć pojazdy to przypominam że trzeba zaznaczyć opcje "backup" po instalacji samochodu mnie to podziałał0o pisac na gg jak ktos potrzebuje informacji : 6778464
a i te pliki można zainstalować za pomocą IMG toola
mtz ma rację. Ja wykonałem te skoki tak jak on powiedział tylko że ja to zrobiłem Schanzez'em czy jakos tak (crossem), a i jesze cos taxi jest potrzebne do 100% pamiętaj .
-większa ilość sztuk walki.
-zwierzęta, dzieci itd.
-jazda na desce.
-więcej o wiele więcej pojazdów (co niesie ogromny rozmiar gta0
-większa opcja tunnungu np. jak w Underground'dzie albo w Juiced'cie
-darmowy lot samolotem z lotniska na lotnisko.
-a najlepsze własne życie jak w Simsach
-odkurzanie samochodów
-kupywanie samochodów salonie
-chat z naszymi ziomkami w wersji polskiej jak wyjdzie na PC
-tragedie "światowe" np tsunami tromby powietrzne i powodzie trzęsienia ziemi po czym zostają szkody
-lepsza inteligencja gangu, policji, itd.
no to moje życzenia. Pozdr.
no jak tak to : Gta III - ten pojazd mafi
Gta Vice City- Gang Burrito, Infernus, Dodo, Hunter, Sea Sparrow, Banshe, PCJ-600,
Freeway, itd.
Gta San Andreas- Turismo, Super GT, Bullet, Hydra, NRG-500, Rustler, JetPack
Kombajn, Traktor, Camper, i ten motor podróżny czy jakoś tak...
ja miałem taki sam problem z multiplayerem ale wkleiłem tą łattekę i zadziałało może masz jakiś bład z Mul.... ja miałem jak ściągnęłem kiedys z www.gta-downloads.com ale pożniej ściągnełem z www.thegtaplace.com i działeło. ((POZDRO_))
Obecnie forum przegląda 28 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 28 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami