Witam przeszukałem całe forym i takiego tematu nie było . Ten kto lubi Gta Sa niech pisze jakie jest jego ulubione miasto i dlaczego co lubicie w nim robić ja lubię Los Santos i górę Mountain Chillad czy jakoś tak piszcie Zapraszam!
macie rację wszyscy. Vc jest bardziej wciągające niz GTA SA ja osobiście gram w Sa i se tricki motorkiem robie somolotem latam jeżdze po terenach pustynnych dżipem a mój młodszy brat to tylko Quad'em jeżdzi niczym innym (ha)
a gdzie moge poz\brać ten programik "Game Cam" bo nie bardzo wiem a gta sa przeinstalowłem i to samo a Fraps jest w wersji demo mobę screenshoty zachowywać tylko w formacie BMP !
siemanko ! Mam do was prośbę. Mianowicie mam problem z nagrywaniem filmów przy pomocy Fraps w Gta San Andreas. Chodzi o to, że gdy wcisnę ten guzik , który odpowiada za nagrywanie filmów to wyskakuje mi taki bład ::problem z aplikacją gtasa.exe i muszę wyłanczać SA a kumpel mi mówił, że jest jeszcze inny program do nagrywania filmów z gier oprócz programu Fraps ale ja mu nie bardzo wieże bo to d...... ale może wy mi poradzicie co z tym zrobić możecie pisac na gg :6778464 (jestem w godz. 15.00-21.00) ale nie zawsze proszę o pomoc !!!
W tym dziale opisujcie swoje kompy Zapraszam !!! . a sorry ja mam Intel Pentium 4
1.67GHz 512 RAm Karta graficzna GeForce 6600 256 mega monitor panoramiczny 21" BENQ piszcie na temat swoich kompów n!!!
Witam. Jestem nowym użytkownikiem na tej stronce i mam do was ogromną prośbę
Jeśli ktos ma Gta San Andreas to w folderze z save'mi jest plik gta_sa.set (jest to folder GTA SA user files) a ten plik to są ustawienia konfiguraceyjne, zreszta kazy o tym wie. Ja mam problem z tym plikiem bo u mnie go nie ma a mój problem z SA to to że w grze nie mogę wejść w opcje na innych forum'ach mówili, że ten plik jest potrzebny do opcji a zreszta co ja tam bede sie rozpisyal prosze o plik gta_sa.set z ustawieniami na low-detale i bez anti....cos tam cos tam uprzejmi dzienkuje
Obecnie forum przegląda 12 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 12 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami