rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Mam pytanie odnośnie VCS. Otóż gdy zdobędę wszystkie biznesy w mieście, to będą one nadal atakowane??. Czy gdy będę miał wszystkie to już będę miał spokój?
Będą one atakowane (po zdobyciu wszystkich) do czasu aż zapiszesz grę -> tak w każdym razie jest u mnie na psp. Mam wszystkie i nikt mi ich nie atakuje : o
Właśnie rzecz w tym, że jak za pierwszym razem zdobylem wszystkie, to dalej je atakowano, ale w tej chwili, jak ponownie je zdobylem, juz nie atakuje nikt ; ]
rp: 5557 skąd: Kraków
nie wiem co wy macie za wersję VCS u mnie na PSP po zdobyciu wszystkich interesów zaatakowano kilka razy obroniłem się i ataki ustały już z 2 miesiące nikt mnie nie atakował.. tak samo na PS2
ja mam pytanie , czy moża znaleść domestobota i czy mozna nim kierować , ia i mam taki trik na te budynki wszystkie , przejmuje jeden z biznesów wrogiego gangu i szybko sejwuje gre w jakimś innym biznesie zanim zacznom atakować moje budynki , ja to zrobie wystarczy ze wczytam gre i mam spokój
Obecnie forum przegląda 19 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 19 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami