rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Już niedługo GTA4, a wraz z nią zapewne przogromny obszar : Lasy, Pustynie itp. Jak myślicie czy Rockstar teraz umieści w grze jakieś nawiedzone miejsca. Duchy w lasach, Nawiedzone domy itp?
Ja licze tylko na to że przejechanie całej mapy wreszcie zajeło by troche czasu a nie tak jak w poprzednich GTA. Po prostu trzeba byłoby się zastanawiać nad swoją logistyką. Pociągi? Samoloty ? A może innowacje od R* w postaci autobusów czy taxówek. Nie chciałbym tam grać jakimś SIMSEM ale motyw z Taxówką w VC mi się podobał (śmierć podczas misji oznacza stojącą pod szpitalem taksówę czekającą na Ciebie)
Przestań Jant. Wszyscy wiedzą, że jesteś zagorzałym fanem The Sims. I chcesz, żeby R* stworzyło grę, w której bohaterem będziemy się poruszać się za pomocą kliknięć myszki.
Janciwo napisał: Nie chciałbym tam grać jakimś SIMSEM ale motyw z Taxówką w VC mi się podobał (śmierć podczas misji oznacza stojącą pod szpitalem taksówę czekającą na Ciebie)
lol. rockstar nie musi umieszczać w grze żadnych bigfootów ani ufo. ktoś puści famę na gtaforums i zacznie się wielkie szukanie niczego...
nie macie o czym pisać.
Według mnie pogoda powinna mieć wpływ na zdrowie bohatera.Jeśli na przykład pada deszcz musimy ubrać kurtkę nieprzemakalną lub pelerynę.Jeśli jest upał to nie będziemy chodzić po mieście w koszuli z długim rękawem i długich spodniach oraz wełnianym swetrze!!!A jeśli się nie dostosujemy to będziemy na przykład wolniej biegać albo będzie nam ubywać zdrowia. A co do tych dziwnych rzeczy jakie mogły by być to niedźwiedzie łosie i inne leśne zwierzęta.Można by wtedy mieć misje od myśliwego albo kłusownika i upolować jakiegoś zwierzaka ze strzelby.Wyobrażacie sobie to napięcie przy skradaniu się do niedźwiedzia? Albo gdy zaatakuje nas stadu wilków.To by było coś.I powinna być opcja napadu na bank z ziomalami czyli więcej komend.Co o tym myślicie?
no co koleś?
o co ci chodzi z tym cytatem?
no o to mi chodzi czy dobrze gadam więc wypowiedz się a nie jakieś kropki wstawiaj.
bo nierozumiem co chciałęś przez to przekazać
Lubie_GTA napisał: Według mnie pogoda powinna mieć wpływ na zdrowie bohatera.Jeśli na przykład pada deszcz musimy ubrać kurtkę nieprzemakalną lub pelerynę.Jeśli jest upał to nie będziemy chodzić po mieście w koszuli z długim rękawem i długich spodniach oraz wełnianym swetrze!!!A jeśli się nie dostosujemy to będziemy na przykład wolniej biegać albo będzie nam ubywać zdrowia.
moze byc, ale bez przesady zeby nam ubywalo zdrowia, po prostu postac ma chwilowo gorsze warunki fizyczne. chociaz moze lepiej wcale...?
Cytat: A co do tych dziwnych rzeczy jakie mogły by być to niedźwiedzie łosie i inne leśne zwierzęta.
jest oficjalna informacja ze nie bedzie jakichkolwiek zwierzat
Cytat: Można by wtedy mieć misje od myśliwego albo kłusownika i upolować jakiegoś zwierzaka ze strzelby.
lol ;d
Cytat: Wyobrażacie sobie to napięcie przy skradaniu się do niedźwiedzia?
nie
Cytat: Albo gdy zaatakuje nas stadu wilków.
jak gothic w gothicu ;d
Cytat: Co o tym myślicie?
w innym temacie przeczytalem ze dopiero gta sa, jako jedyna czesc serii, ci sie spodobalo. mimo to wiekszosc osob z tej strony, i nie tylko, uwaza ze gta sa bylo mocno przesadzone pod wzgledem ***lek typu jedzenie itp... mi osobiscie to wszystko nie przeszkadzalo, a nawet pozytywnie urozmaicalo rozgrywke, jednak twoje pomysly sa... troche nietrafione ;d
to znaczy jeśli byłoby SAS to w tych lasach mogły by być zwierzęta.bo jakoś tak głupio chodzić bezsensu po lesie.a tak to tutaj jakiś królik przeleci tam sowa zrobi huuhuu.
moze to trochę porąbane w grze gangsterskiej ale fajnie by było.
Obecnie forum przegląda 21 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 21 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami