08.09.2008, moje urodziny lol. tak podalem, zeby podac i podzielic sie z wami opinia moja. ;d
a wiec, imo. nie powinni tego wydawac w tym roku, bo wychodzi GTA : CHINATOWN WARS, i gra by skonczyla tak jak gta advance czyli: "CO TO GTA ADVANCE? JAKIE GTA ADVANCE? CO TO ZA GOWNO?" etc.
GTA Advance tez mialo ***owa nazwe, ale jakos samo w sobie bylo wykurwiste. Moim zdaniem podobnie bedzie z Chinatown Wars. ***iac mnie moze tylko to wyruchane stare Liberty City, ale coz, da sie przezyc. ;d Imo. bedzie spoko gierka, psiorczenie sie zacznie/zaczyna bo ludzie nie maja dsa.
Wykonanie nawet fajne, niektóre sceny w ogóle nieśmieszne, lecz są również inne, dobre, humorystyczne sceny. Fabuła się trochę nie trzyma kupy. Jednak czytanie dialogów w filmach z GTA to już nie to samo, co kiedyś...
Dobra, jeszcze się nie wypowiadałem, a wypada.
Sam nie mam konsoli, ale grałem u kumpla na x360 i monitorze 21'. Gra jest ***ista. To nowe Liberty City jest zdecydowanie najlepszym miastem w serii, i nie tylko. Niech się schowa Saint Row. Te smaczki typu SPOILER!zabieranie kumpli na popijawę, czy jakieś inne metody spędzania wolnego czasu to mistrzostwo. Tak samo euphoria. Do tego jeszcze dodać realistyczne zniszczenia pojazdów. W misje nie grałem, i póki co nie zamierzam (poczekam na własną kopię). Ogólnie podczas tej trzygodzinnej sesji postrzelałem se trochę, pobawiłem się z policją i zwiedzałem miasto. :O
Póki co, to tyle. Jestem pod wielkim wrażeniem. : )