Ja na tą grę polowałem dość dawno a jak ją dostałem to co się okazało? Fabuła bije wszystko na głowę, historia Tommyego Angelo, taksówkarza. Sama gierka dość trudna ale znośnie trudna. Denerwujące są pościgi policyjne za przekroczenie prędkości. Ogólnie produkcja dobra, lecz przy najwyższych detalach samochody wyglądają lateksowo a bardzo długie jazdy tymi złomami na prawdę denerwują :f Ogólnie gra na czwórkę.
Tak, czemu? Ano jak powiedział zapalnik wzrosła by wtedy popularność strony, było by więcej userów i jeszcze łatwiej jest zrobić skrina niż film i więcej ludzi by po prostu dawało swoje prace.
W tym temacie możemy mówić o naszych różnych znaleziskach, eastereggach itp. Ja zacznę.
A więc to tak. Jade sobie W GTA3 Patriotem i jade sobie w boczną uliczkę przy dokach i patrze a za pewnym budynkiem jest tunel. Wchodze do tego tunelu ide ide i ide. Aż nagle pokazały mi się sylwetki 4 osób. Wyjmuje shotguna na wszelki wypadek i ide w ich strone. Zachowują się spokojnie, aż za spokojnie, mają koktajle mołotowa i stoją w kółku a w środku tego koła jest paczka. Na dowód daje screena.
Zabiłem ich wszystkich, nie stanowili oporu. W sumie ciekawy easter egg. Ale zadziwiło mnie to, że jak przechodziłem GTA3 kilka lat temu to nie stali tak O_O Zdażyło wam się już kiedyś coś takiego? Dyskusja. (tylko nie nabijać -_-)
Obecnie forum przegląda 17 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 17 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami