i jeszcze Pitrek zapomniałeś w zakladaniu tematu dadać tam gdzie jest : ,spadochronów,jetpacków, sparowow to tu zapomniałeś dodać najlepszej broni w SA gaśnicy, a treny mogłyby wyglądać jak klanówki byśmy byli bardziej przygotowanii.
nie spamujcie i na marsie na pewno nie będzie, może w przeszłości gdy będą możliwe wycieczki z Ziemi na Mars ale teraz to nie te czasy xD dobra a co do płacenia to R* by juz nie bylo jak by im placili (zbankrutowali by) a teraz coś sensownego:
ja bym chciał żeby działo się w Londynie a jak nie to żeby wyszło GTA London na PS2
możliwe ale ja bym nie chciał xD ja tam lubie tommy'ego dlatego...jestem tommy ja obstawiam ze jak bedzie przed to bylo w poscie poprzednim a jak po to bedziemy kims w stylu Michaela Corleone czyli synem Vercettiego ktory bedzie przejmowac interesy.
dobra teraz skupmy się na fabule jak myślicie dla kogo będziemy misje wykonywać?? ja myśle że będzie na pewno kilku nowych zleceniodawców i jak bysmy byli Diaz'em to bysmy razem z Cortezem przejeli władze w mieście
raczej łodzi nie dodadzą więcej niż będzie chyba że jak będziemy Colonelem Cortezem to bedzie pewnie jacht jeszcze dadzą i pewnie na nim beda rozne bronie itp. a moze nawet to bedzie kryjowka xD
Obecnie forum przegląda 49 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 49 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami