Ale lol, każdy ma inne zdanie na temat które gta jest najlepsze. Niektóry powie, że to jest najlepsze a drugi powie że inne jest najlepsze :/, I jak powiedział mtz nie mogliście widzieć liberty city bo ono nie istnieje, jest tylko odwzorowaniem Nowego Yorku
Cytat: I tu się mylisz. A Nowy York to Co? A Portland to co? Te oba piękne miasta odwzorowują piękny klimat GTA III. A Może Odwrotnie GTA3 Odwzorowuje klimat tych miast xD
To już jest lol. Peter Wall->tak gta3 ma najlepszy klimat.
Ale ogólnie mówiąc to GTA:San Andreas jest najlepsze, jeżeli byśmy patrzyli pod możliwości. Każde GTA jest inne, ma inny klimat i inne możliwości i inną grafikę.
coż pewnie będzie taka gra ale pewnie wyjdzie na ps2 bo jak wyszły gta3, vc, sa z miastami z jedynki to jeszcze być powinno london bo GTAUK jest dodatkiem do jedynki więc to jest taka "jedynka" więc powinno wyjść coś takiego :P a później GTA:London Stories :)
źle zrozumiałeś... mi chodizło o to bo żylken powiedzial że nigdy głównego hero nie bylo na okladce GTA to ja powiedzialem że jak tamten chłop to robina to moze glownym hero bedzie Diaz
No To TAK!! Nie wiele się różni od trójki tylko niektóre budynki (np. W Hapburn Heights) nie są skończone (o to Ci chodziło?). Miasto jest takie samo jak w GTA3. Grafika jest lepsza od GTA3. Coż... nieumiem porównać fabuły tych 2 części (ale jest dobra). Moim zdaniem klimat lepszy w GTA3.
no zgadzam się z sdr'em tylko tommy to był raczej Amerykanin a nie Kubańczyk... I lata '80 nie są nudne... świetnie oddają klimat vice city... będzie się działo może w '79 albo jak powiedział sdr '82-'83, i jeszcze jest potfierdzenie, ze przed wkroczeniem tommy'ego bedzie poniewaz jest wersja infernusa z vc a po vc byly troche inne infernusy i wogule '70-'80 lata xD
coż jest tam postać przypominająca pana Robine, moim zdaniem z tego pudełka można wywnioskować, że gra będzie w latach '70-'80, o Boże VCS xD mi się podoba to pudełko jest ładniejsze od pudełka LCS.
Ja też koffam wszystkie GTA ale...VC...VCS... do rzeczy:
Wszystkie części GTA są wyjątkowe i we wszystkich nowszych jest coś nowego, ja tam lubie LCS i trojke tak samo i wszystkie GTA tak samo lubie z wyjatkiem do vc do ktorego mam sympatie xD
Obecnie forum przegląda 140 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 140 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami