dobra zakończmy temat eminema :O. Holi doli, hmm hmmm xD A krejzi frog może być chyba... Jedziemy sobie na łódce a tam popcorn crazy frog... lol O_O A co do tego eminema to przesadziłęm ;p 2 klawałki eminema to góra niech będą by tak to by się gówno zrobiło. Więc niech będzie eminem, 50 cent, Snoob Dog itp. mtz-> ja gdzieś moją instrukcje zgubiłem :X
Cytat: FLASHBACK FM
Prowadzący: Reni Wassulmaier
1.First Hand Experience in Second Hand Love-Giorgio Marauder
2.I Wanna Rock You-Giorgio Marauder
3.E=MC2-Giorgio Marauder
4.Chase-Giorgio Marauder
5.I'm Left,You're Right,She's Gone- Giorgio Marauder
6.From Here To Eternity-Giorgio Marauder
w LCS w Flashback FM są tylko tego kolesia kawałki :>
hmmm to może tak 1 kraj -> 6 wielkich miast -> w każdym mieście po 3 gangi z wielkimi terytoriami, 1 miasto - 3 gangi afro amerykańskie walczą o władze, 2 miasto - 3 mafie walczą o miasto, 3 miasto - Kolumbijski kartel i tym podbne rzeczy, 4 miasto - Rosyjska mafia walczy o wpływy w rządzie z jakimiś innymi gangami ala Zaibatsu, 5 miasto - jakies gangi walcza tak samo jak w 6 ;p
No więc jaka według was powinna być muza w gta4? Jacy wykonawcy, utwory itp.? Jak dla mnie powinno być dużo eminema lecz bez przesady (;p). Troche rapu ale dobrego (eminem, 50 cent itp. nie żadne gówno!) Utwory które chciał bym zobaczyć:
Eminem - Shake that ass
Eminem - Just Lose It
Eminem - Like Toy Soldiers
Eminem - Ass Like That
Eminem - The Way I am
Eminem - When I'm gone
50 cent - Candy Shop
no tak xD i nie potzrebne moim zdaniem są wsie, jakąś tam wioske możnma by dac ale po co tak jak w sa ze miasto niby duze, wieś większa powierzchniowo itp. mają 6 miast zrobić dużych :O
Ile ja mam $$ no zobaczcie jestem pr0 xD (joke) co do $$ to fajnie mieć dużo kasy ale bez przesady, nie ma po co się chwalić tym bo to nie jest rzeczywista suma xO
SonnY jest bvardziej znane niż microsoft więc pomoże to na pewno PS3 w popularności. Teraz XboX jest najpopularniejszy bo jhest od kilku miesięcy a ps3 od ilu tygodni?
Obecnie forum przegląda 137 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 137 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami