Logo i nazwa to jakiś słaby dowcip. Jeśli to będzie LC z III i LCS, to to w ogóle żart jakiś będzie.
Advance prezentowało, jak mi się wydaje nieco zmienione LC, więc daruję. GTA1 nie liczę. LC z IV to zupełnie inna historia niż to z uniwersum III, więc luz - nawet wspólnych nazw nie ma. Ale trzeci raz to samo miasto z innej perspektywy - NO PROSZĘ PAŃSTWA! III i LCS, tak samo jak VC i VCS to był imho genialny motyw wyjaśniający wiele wątków i uzupełniający historię uniwersum. Ale trzeci raz to samo? Nein, danke.
imo tak jak zasugerował bodajże Toni -> San Fierro by się nadało idealnie. San Andreas ma tak ogromny potencjał, a nikt go nie wykorzystuje. Kocham LC, ale co za dużo..
GTA Advance tez mialo ***owa nazwe, ale jakos samo w sobie bylo wykurwiste. Moim zdaniem podobnie bedzie z Chinatown Wars. ***iac mnie moze tylko to wyruchane stare Liberty City, ale coz, da sie przezyc. ;d Imo. bedzie spoko gierka, psiorczenie sie zacznie/zaczyna bo ludzie nie maja dsa.
moim zdaniem bedzie ciekawie. ;> gta:advance mimo 2d i gba bylo genialne (fabula + miasto + misje poboczne). widze, ze chinatown wars bedzie tak jakby rozbudowaniem tego, podobaja mi sie rozne innowacyjne pomysly (uciekanie z wozu, tatuaze, bron w smieciach, dragi).