A widziałeś? https://www.youtube.com/watch?v=5Tw9c_2WCLs Weźcie pod uwagę ze to jest mój pierwszy stunt z gta v nie umiem tak latać jak Ci co graja w gta online ja nie gram! Na końcu co przejechałem pumę nie bierzcie pod ocenę to był tylko upychacz żeby było śmiesznie!
Zrobiłem coś czego chyba wcześniej nie było w każdym mieście CJ był inaczej ubrany i miał inny motocykl, ja tam jestem zadowolony z mojego filmiku stunty dobre montaż fajny gdybym nie był to bym go nie opublikował. :)
Czy mi się wydaje czy tam jest zupełnie inny model jazdy? Chodzi mi o Czwórkę. Nie da się tam nagrywać stuntów bo chcesz skoczyć na motorze to od razu się wywalasz.
Niestety nie posiadam konsoli żeby nagrywać stunty z GTA V, co do premiery to myślę styczeń może początek lutego muszę jeszcze wyskakać te ewolucje. Jeżeli czekacie na ta premierę to zapraszam do subskrypcji mojego kanału na YT. :)
Własnie mocno popracuje nad tym filmikiem stunty beda lepsze z obrobka tez sie postaram muzyke dobiore odpowiednia i napewno bedzie duzo lepszy od poprzednich
nie chce mi sie kręcić 13 bo to pechowa liczba, po za tym chciałbym żeby następny był dużo lepszy i dorównywał stuntom z Ampeda może mnie ktoś z was podszkoli albo da jakieś rady jak zrobić zaj3bistego STUNT Movie,np: zeby sie muzyka zgrała z filmem
Obecnie forum przegląda 127 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 127 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami