To twój 12 filmik ? o_O
Słaba muzyka jak i jakoość, stunty średnie. Jedynie w miare był moment jak grindowales i pokazane byly 2 rozne miejsca na zmiaane.
Wiesz w WMM można zrobić naprawdę dobry film. Ty zrobiłeś w nim 12 i dalej nie widać postępów. Brzydki kolor tła w napisach końcowych i początkowych. Ogólnie cały montaż brzydki.
sebaseba napisał: Jakość tak słaba bo to googlevideo jak ktoś nielubi Hip-Hop`u to trudno
Hip-Hop nie pasuje do stuntów i kropka. Muzyka musi być energiczna aby zgrywała się z trickami. U ciebie tego zgrania nie było i film był bardzo 'powolny'. Minus za 'skakanie' kamery. Co to był za urywek z Hudami? Mogłeś to usunąć :X. Stunty były w miarę dobre. Polecam poradniki PKS'u tutaj I jeżeli chcesz uczyć się stuntować i montować zarejestruj się tu
Mam jedną rade: Otóż, gdy masz włączony replay to nie ruszaj chwile myszką, aby kamera oddaliła się od motoru, bo tak jest strasznie przybliżona i słabo widać ocb w danym tricku (tak u ciebie było w niektórych stuntach)
nastepnym razem wrzuc jakies fajne techno ;d aa fajny tytul... film z gta nr 12 ;d wedlug mnie najlepszym stuntem byl ten w ktorym przeskoczyles z mostu na tory kolejowe ;p
nie chce mi sie kręcić 13 bo to pechowa liczba, po za tym chciałbym żeby następny był dużo lepszy i dorównywał stuntom z Ampeda może mnie ktoś z was podszkoli albo da jakieś rady jak zrobić zaj3bistego STUNT Movie,np: zeby sie muzyka zgrała z filmem
Obecnie forum przegląda 262 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 262 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami