Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...
Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP
Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //
Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś plik lub łatka żeby po wejściu na jakiś server w vc nie wyskakiwał mi komunikat ze version is ircornect lub cos takiego jak sie nie myle mam wersje 1.1 a są tez 1.0 no i jak sie wchodzi na jakis server to nie da rady bo nie jest odpowiednia wersja DLATEGO CHCę SIE DOWIEDZIEć CZY MOZNA COś ZROBIć Z TYM CZY NIE
:( PO wejściu w zakładkę OPCJE i naciśnięciu na ADVENCE wychodzi mi typowy błąd jakiś tam komunikat a na dole 2 wybory Wysyłaj i Nie wysyłaj można coś z tym zrobić ??
Helpp
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy w San Andreas jest możliwość zmieniania Rozdzielczości ??????
Ponieważ kupiłem sobie Gta San Andreas i mi się przycina a jak sie dowiedziałem to można zmieniać rozdzielczość ale w Opcjach gry szukałem i nie ma tam rozdzielczości.......
????????????????????????
Witam..
Chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś znaleźć LICZNIK prędkości do GTA VC ?? DO WSZYSTKICH pojazdów szczególnie motorów // Znalazłem jakiś prędkościomierz do gta vc ALE NIE WIEM JAK GO używać !! a z tego co się dowiedziałęm po angielsku był on tylko do cars - czyli samochodów a ja chcę też do motorów ( ale i tak nie wiem jak go używać ) ///Speedometer 1.1 for GTA VC/// kompletnie nie wiem jak go używać
Jak macie jakieś programiki z takimi licznikami prędkości no to podajcie z góry dzięki będę odpowiadał na pytania
Spoko na samym dole była opcja remove backup ivce city klikłem wybrałem backup i wyznaczyłem który folder chcem skasować tylko teraz lece w vc zobaczyc... czy zahasało :)
+++ EDIT (27.02.2007 13:32):
kur...... odinstalowóje GTA VC ;/ i instaluje na new !!!!
Po wejściu w gre.... wczytałem swój zapis i wczytywało mi się.... po chwili wyskakuje mi jakiś dziwny błąd z liczbami i literami.... UNABLE ..... coś tam dalej... ;/
Nazywaj tematy jakoś normalnie.
I wytłumacz ossochozi w twoim drugim poście, bo z tego co załapałem, to nie zrobiłeś plików zapasowych podmienianego pojazdu.
mam specjalny program !! ściągam sobie dajmy motor i jest on w folderze o nazwie rar. lub zip. wchodze w program wybieram gdzie mam zainstalowane gta pozniej wybieram ten folder ktory sciagnolem i zamieniam np. SAMOCHóD O NAZWIE -- ADMIRAL-- na jakiś inny samochód który ściagnołem lub na motor/// tylko teraz jeszcze nie wqiem jak przywrocic dawny samochod lub motor itp. usuwalem i nic.. jeszcze pokminie jutro..
pozdro.. NAZWA PROGRAMU KTóREGO UZYWAM .... GTA MOD Installer v5.0 beta
znalazłem już specjalny program do tego ale teraz musze się poduczyć bo miałem ten motor co chciałem ale jak go usunołem to nie było normalnego tylko dalej ten sam co zainstalowałem :P
Otóż mam mały problem.... Chcem sobie ściagnąć motory i pojazdy do GTA VICE CITY ale nie wiem gdzie to wypakowac ....do jakiego folderu ?? ?? ?? ponieważ wgrałem jeden samochód do........ MODELS\COLL\........ i w grze go nie widziałem
Jeszcze ozbacze z tymi serverami co mówil jea mam juz kilka serverow tam gdzie gra mało ludzi..... .................... ale to teraz jest nie mozliwe ponieważ od 4 dni serverm mi padł stronki normalnie otwieram ale grac w gry przez neta nie moge... koledzy którzy maja ten sam net co ja.. mają to samo co ja gosciu juz był sprawdzał coś .... zobaczymy jak nie bedze hasało jutro dzwonie do niego bo tu już przesada ;/ pozostaje mi tylko czekanie do jutra..
No to nic spróbuje odinstalować gre i spowrotem zainstalowac i ściągne sobie VC-MP 0.3b ..... ponieważ nie potrzebuje łatekk..
jea a może znasz jakies servery tam gdzie gra mało ludzi.... jeśli tak to podaj IP i port ............. szukałem w google.pl ale nic potrzebuje jakis stronek z serverami lub ip / port KLIK :))
Mam problem z vc otóż::
Gdy już łacze się z serverem i cała gra mi wejdze zaczyna sie ładowac pasek nagle wychodzi mi z gry i wychodzi mi komunikat:
VC:MP has crashed. The error report has been generated below.
Obecnie forum przegląda 300 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 300 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami