kolo "szybkiej odpowiedzi" (u dolu strony) masz taki napis bbcode, tam jest wszystko czego ci potrzeba... filmu na chwile terazniejsza nie obejrze bo nie wstawiles w bbcode
hmm skrecania za pomoca "tego-czegos-z-tylu" nie uzywam doslownie nigdy bo to po prostu nie wygodne. aha, jeszcze raz musze stwierdzic ze gra na klawiaturze w gta jest bardzo wygodna, ja wrecz przeciwnie, pewnie tej misji bym nie przeszedl na padzie, a na klawiaturze za pierwszym razem ja przeszedlem.
smieszy mnie tekst "zwracam honor"... a co, jako zwykly czlowiek w panstwie republikanskim, nie majac zadnych nadprzyrodzonych mozliwosci i nie bedac krolem swiata, masz prawo mu go odebrac? jesli jednak jestes kims naprawde waznym to "zwracam honor"...
mi ta misja nie sprawia najmniejszych problemow... save wlasciwie to co mi szkodzi pomoc, twoja sprawa czy grasz sam czy nie... nie wpisywalem kodow, ty za to widze ze nie szczedziles sobie z ich uzyciem btw masz brzydkiego cja... aha, przeszedlem takze wymieniona przez ciebie szkole motorowa. zlotych medali zdobylem tylko kilka bo chyba glownie chodzi ci o samo posuniecie fabuly naprzod.
Obecnie forum przegląda 57 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 57 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami