tomek, przeciez to oczywiste, przeciez przypuszczajac ze koszt tego smsa to 3zl od razu mozna zauwazyc ze to mniej niz rownowartosc tej gry, a oni przeciez musza miec w tym jakis cel
no wiesz, moj post przy odpowiedniej interpretacji znaczy dokladnie to samo co twoj, ale ja wolalem byc oryginalny, w przeciwienstwie do ciebie, i nie pisac 10 takiego samego posta
lothronik ***a oddaj mi moje doughz p***, hahaha moge cie jechac bo nie masz admina, [CrayFish - kilka niepotrzebnych przekleństw] ;d
//by CrayFish - Oj chyba nie możesz... Nie przeginaj!
//by me - Oj chyba mogę... Nie przeginaj (z edytowaniem cudzych postow)!
to malo widziales... z jego postu przynajmniej mozna wszystko zrozumiec, a sa tacy ludzie ktorzy kiedy cos napisza to trzeba to czytac po 5 razy zeby ich post nabral sensu
hahaha, przeciez ja sie nie smieje z jego pasji, swoim ironicznym smiechem chcialem podkreslic oryginalnosc jego tzw "pasji". zwlaszcza dlatego ze zadna praca nie hanbi, a tym bardziej praca kierowcy... sa gorsze zawody
Lubie_GTA napisał: Według mnie pogoda powinna mieć wpływ na zdrowie bohatera.Jeśli na przykład pada deszcz musimy ubrać kurtkę nieprzemakalną lub pelerynę.Jeśli jest upał to nie będziemy chodzić po mieście w koszuli z długim rękawem i długich spodniach oraz wełnianym swetrze!!!A jeśli się nie dostosujemy to będziemy na przykład wolniej biegać albo będzie nam ubywać zdrowia.
moze byc, ale bez przesady zeby nam ubywalo zdrowia, po prostu postac ma chwilowo gorsze warunki fizyczne. chociaz moze lepiej wcale...?
Cytat: A co do tych dziwnych rzeczy jakie mogły by być to niedźwiedzie łosie i inne leśne zwierzęta.
jest oficjalna informacja ze nie bedzie jakichkolwiek zwierzat
Cytat: Można by wtedy mieć misje od myśliwego albo kłusownika i upolować jakiegoś zwierzaka ze strzelby.
lol ;d
Cytat: Wyobrażacie sobie to napięcie przy skradaniu się do niedźwiedzia?
nie
Cytat: Albo gdy zaatakuje nas stadu wilków.
jak gothic w gothicu ;d
Cytat: Co o tym myślicie?
w innym temacie przeczytalem ze dopiero gta sa, jako jedyna czesc serii, ci sie spodobalo. mimo to wiekszosc osob z tej strony, i nie tylko, uwaza ze gta sa bylo mocno przesadzone pod wzgledem ***lek typu jedzenie itp... mi osobiscie to wszystko nie przeszkadzalo, a nawet pozytywnie urozmaicalo rozgrywke, jednak twoje pomysly sa... troche nietrafione ;d
Obecnie forum przegląda 63 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 63 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami