rp: 18079 skąd: Vice City
Podejrzewam, że większość zna już tą witrynę, ale pozwolę sobie powtórzyć ją ale w tym dziale. BUSNEWS.tk
Strona jak już wcześniej wspominał mój avatar i sygnaturka, jest serwisem o Transporcie publicznym i ukazuje nowości z tej dziedziny.
Tym razem chciałbym prosić o ocenę czysto związaną układem strony, przejrzystością;
Czy nawigacja jest dobrze rozplanowana itp.
Dodam jeszcze, że przed chwilą zmieniłem serwer z www.funpic.de na cba.pl i dołożyłem moduł "przyjaznych linków".
rp: 18079 skąd: Vice City
Narazie w panelu admina jest błąd, przez którego wysyłane newsy są w kodowaniu windowsowskim, podczas gdy strona ma ustawione kodowanie ISO-8859-2.
Dopóki nie poprawię tego, nabór redaktorów będzie wstrzymany; ale jeśli chcesz, to możesz podsyłać newsy :)
Po sprawdzeniu ich będe je potem albo odrzucać, albo akceptować - w zależności od tego jak bardzo się postarasz :D
hahaha, przeciez ja sie nie smieje z jego pasji, swoim ironicznym smiechem chcialem podkreslic oryginalnosc jego tzw "pasji". zwlaszcza dlatego ze zadna praca nie hanbi, a tym bardziej praca kierowcy... sa gorsze zawody
rp: 5429 skąd: New York ;pp
strona dość mi się podoba mam kilka uwag na temat loginu i shoutboxu, w loginie chodzi głównie ze napisy Login i Hasło są prostą czcionką i to bardzo przeszkadza ponieważ inne napisy są w inne czcionce, shoutbox jest bardzo "scisnięty" tzn wszytko na kupie nie ma jakiś przedziałem i itp. ale reszta podoba mi się