ooo to juz jest dziewiatka? dzieki za info, zasysam ;d
tommypl, jak mozesz sluchac grupy operacyjnej toz to najwieksze gowno...
slucham wszystkiego z malymi wyjatkami, tj black metal, death metal i inne satanistyczne rytmy. najczesciej natomiast slucham hip hopu polskiego (peja, ostra troche) oraz techno, w szczegolnosci roznorakie lzejsze odmiany tegoz stylu... a i czasem lubie posluchac starszych kawalkow murzynskiego hip hopu, byle nie 50centa ani innych chamillionaire lol
jak to co bedzie dalej? rozwalanie furek, sciaganie hajsu z motelu [//Piotr Mur - bardzo duża część tekstu (znajdująca się dokładnie w tym miejscu) podle usunięta przez Piotra Mura :)] prorok ze mnie hyhy
//Piotr Mur - Parę osób mogło nie przejść Mafii (np. ja) do końca a może kiedyś będą mieli okazję i o ile małe spojlery bym mógł wytrzymać (ze względu na to, że to nie moja strona i tylko dlatego) opis całej fabuły gry to już PRZESADA!!! Musiałem zareagować :/
w bilarda oraz na konsolach i automatach. 3 gry wideo dzieja sie w kosmosie, 4 polega na zbieraniu pszczolka kwiatkow... jesli chodzi ci o konkretne nazwy to zedytuj posta ;d
ta, w mafii mapa byla mistrzowska... zreszta tak jak wszystko ;p a tak w ogole co to jest PDA?;d nic mi taki skrot nie mowi... wlasciwie to nie ma dla mnie wielkiej roznicy czy hudy itd poostana te same czy moze zmienia je na nowe, wazne zeby grywalnosc byla dobra ;p
nastepnym razem wrzuc jakies fajne techno ;d aa fajny tytul... film z gta nr 12 ;d wedlug mnie najlepszym stuntem byl ten w ktorym przeskoczyles z mostu na tory kolejowe ;p
***a to jakies poryte jest bo w drodze powrotnej zawsze mnie policjant aresztuje nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. prosze podaj mi inna magiczna kombinacje klawiszy, ktora bedzie w stanie zapobiec takowej sytuacji plx plx!
mam problem w pierwszej misji. jade z ryderem do fryzjera, zmiana fryzury przebiega jak najbardziej pomyslnie, lecz potem ryder dostaje olsnienia od boga i usiluje dokonac napadu na pizzerie. podchodzi zatem do stojacego za lada faceta i uwaza ze jest w stanie go zastraszyc a wczesniej wymieniony odda mu to czego żąda. jednak tak sie nie stalo, ekspedient wyciagnawszy wnioski z poprzednich akcji rydera uzbroil sie w strzelbe, ktora doskonale sie posluguje. probuje uciekac lecz zawsze mnie zabija. pomozcie plx :(((((((((((((
Obecnie forum przegląda 80 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 80 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami